Trening uke 35

Birken-helgen er akkurat forbi, og Sagene bunaden er flittig brukt. Gratulerer med alle gode prestasjoner! For de som er mest glad i asfalt rettes nå treningen mot neste ukes KM Klatring, dvs tirsdag 5. september. Det betyr at både tirsdags- og torsdagstreningen foregår i bakke.

Terreng
Tirsdag
29. august er det oppmøte kl 19:00 på Langsetløkka.

Torsdag 31. august er det oppmøte kl 19:00 på Langsetløkka.

Asfalt
Tirsdag: Klatring i Grefsenkollen. Oppmøte kl 18:30 i Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + deretter i Grefsenkollen eller direkte til Grefsenkollen.

Torsdag: Klatring i Tryvann. Oppmøte kl 18:30 i Brekkekrysset, også sykles det rolig bort til Slemdal og Gressbanen for deretter å ta kurs mot Tryvann.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 09.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fult mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

5 Responses

 1. Lars Sigve Lars Sigve sier:

  Jeg stiller på offroadtrening på tirsdag. (Med mindre det regner heftig og/eller at min DBS kilimanjaro er punktert).

 2. Espen T Espen T sier:

  Sikter på landevei tirsdag

 3. Andy sier:

  Jeg blir med på Lars sin offroadtrening i dag

 4. Erik Ha Erik Ha sier:

  Landevei på meg

 5. Ole Jacob Ole Jacob sier:

  Ingen som vil på langtur på søndag?

Legg igjen en kommentar