Dette er datoene du må sette av i sykkelkalenderen 2018

Årshjulet: Dette er datoen du må ringe rundt i år.

 

Da er det snart sesongstart for alle kvinner og menn i sort og hvitt. Dette er datoene du bare må sette av først som sist. Årets KM-datoer er bestemt. Det samme gjelder for årets vakreste sesongavslutning, Sagenens tradisjonelle og sagnomsuste Hjulebord.

 

Den som gjør det best i KM blir Stormester og får lov til å bære den ekstra fete drakta med stjerner på ermet. For være med i kampen å bli  Sagenes Stormester i 2018, må du stille på minst tre ritt. Et av de må enten være landevei eller terreng. CX er bare oppvisningsgren i år og gir ikke tellende resultat i sammendraget.

Kalenderen er som følger:

KALENDER
Dato Øvelse Gren
6. mai KM Landevei Landevei
12. juni KM Rundbane Terreng
21. juni KM Tempo Landevei
14. august KM Maraton Terreng
4. september KM Klatring Landevei
30. september KM CX Cyclocross
24. november Hjulebord Fristil

Pliktig dugnad

Det er også i år er det dugnadsplikt for medlemmer. Det vil si at du må stille som frivillig på et KM. Vi sender ut lister om dette rett over påske. Kan du ikke på den datoen du har fått tildelt, er det ditt ansvar å bytte med noen andre i klubben. Vil du derimot velge en dato selv, kan du melde deg på dugnad til et spesifikt via denne lenken. Blir det mange som melder seg på ett bestemt arrangement, vil vi kunne måtte  fordele frivillig til andre datoer.

 

Fellestrening

Årets første fellestrening blir første tirsdag over påske, 10. april. Da har vi oppmøte ved Brekkekrysset klokken 18.00. Treningene blir i år på tirsdager og torsdager for terreng og landevei. Sagene-sti kjører felles turer i litt grovere terreng hver tirsdag. Disse starter vanligvis fra Langsetløkka. Felles langturer på lørdag og søndag. Det blir lagt ut egne ukesposter for trening hver søndag. Her kan du melde fra hvilke treninger du ønsker å delta på. Husk at i Sagene er det vi som trener oss selv, ingen er ansatt som trenere.

 

Da ønsker vi i Sagene alle medlemmer et riktig godt sykkelår i 2018. Vi sees med hjelmen på.

Hilsen Marius (DS landevei) og Per Christian (DS terreng)

7 Responses

 1. Martin P. Martin P. sier:

  Er ikke mange typisk bortreist kristi himmelfarts-helgen (12 mai)?

 2. Veldig godt sett – spesielt siden det skal stå 6. mai. Retter det opp. Tusen takk

 3. Er relativt fersk i klubben og i byen, hvor er brekkekrysset?

 4. Martin P. Martin P. sier:

  ok! 6 mai er bedre men er samtidig som Follorittet, en av få fellesstartritt for landevei i stor-Oslo området i år (sammen med andre gjengangere som Askerrunden, Ceresrittet, Tyrifjorden, Øyeren).

  Mai er i utgangspunktet en travel måned både med langhelger og landeveisritt, så jeg ville kanskje til neste år foreslå å heller legge km landevei til en annen måned om det ikke kan gjøres på en hverdag som de andre km’ene! I det minste velge lørdag-morgen istedenfor søndag! 🙂 F.eks. er det merkelig få landeveisrittet i juni i Oslo-området.

 5. Søndag morgen er valgt ut fra behovet for å kunne arrangerer et sikkert KM hvor vi kan ivareta deltakerens sikkerhet. Erfaringsmessig har vi dalen for oss selv på søndag morgen, og slipper unna møtende trafikk og de farlig situasjonene det kan medføre.

 6. Adrian Adrian sier:

  Busstoppet «Brekkekrysset» er siste busstopp/kryss før man kommer inn i Maridalen. Lenke til Brekkekrysset i Google Maps ligger nå i innlegget over.

 7. Martin Oh sier:

  Finnes det planer på ny KM-maraton trasé i år? På tide med en grusbanking trasé igjen 🙂

Legg igjen en kommentar