Klær

Fra Trimtex. Vår kolleksjon er tilgjengelig gjennom nettbutikk en kort periode i hhv februar, mai og august. Leveres ditt lokale poststed 5-6 uker senere.

Skissene er av standard unisex modell fra 2012, designet følger fortsatt samme mal. Se også tag klær, inkludert innlegget Reperasjon av klubbtøy.

Spørsmål og erfaringer rundt valg av plagg/størrelser (se tabeller etc) må gjerne utveksles nedenfor. Benyttes selvfølgelig på eget ansvar. Også ment å være til fremtidig støtte, så vi lar her være og legge igjen kommentarer av annen art.

4 Responses

 1. Tom Tom sier:

  Har fått en del spørsmål om veiledning i forhold til valg av størrelser. Ikke bare enkelt. Utover hva ens fysiske attributer krever, spiller jo også smak og behag en rolle. Velger derfor å svare på spørmålet ved å liste opp hva jeg selv har valgt, uten å ta ansvar for at andre muligens ville ha vurdert annerledes.

  Målene mine er 193 cm og stort sett 84-86 kg, videre liker jeg at klærne ikke flagrer;

  Størrelse M: Elite trøye*, Elite Race trøye*, Elite Thermo trøye*
  Størrelse L: Pro trøye*, Elite Lightweight vest, Elite Lightweight jakke, Elite Lightshell jakke, Elite shorts, Elite Race shorts, Pro shorts, Elite bukse (lang) med pad
  Størrelse XL: Pro tempodrakt

  *Når det gjelder trøyestørrelsene over kan jeg også ha på en tynn undertrøye. Men verdt å nevne er at jeg også har en Elite Thermo trøye i størrelse L som tidlig vår/sen høst fungerer utmerket med en vindtrøye samt ulltrøye under. En kombo jeg liker langt bedre enn jakke. Thermotrøyen er rett og slett digg.

  Fint om flere deler sine mål/valg.

 2. Henning Henning sier:

  Mine mål er 183 cm og mellom 76-77 kg og liker at klærne sitter. Unntaket er thermo trøya til bruk på kjølige dager, kan være greit å ha litt plass til noe mer enn en tynn undertrøye der. Denne trøya er forsåvidt det plagget jeg liker best i kolleksjonen.

  Størrelse S: Elite trøye og Elite Race trøye
  Størrelse M: Pro trøye, Elite Thermo trøye, Elite shorts, Elite Race shorts, Pro shorts, Elite lightweight vest og Elite ligthweight jakke
  Størrelse L: Pro tempodrakt

 3. Magnus JFJ Magnus JFJ sier:

  Noen som bruker både Pro og Elite Race bibshorts, og har formening om Pro-shortsen faktisk er verdt dobbel pris?

 4. Henning Henning sier:

  Pad’en er kanskje noe bedre på Pro enn på Race (som igjen er milevis foran Elite) samt at Pro føles tightere og nok sitter litt bedre. Å gå fra Elite til Race er nok etter min oppfatning en relativt større oppgradering enn å gå fra Race til Pro, men det hindret meg ikke i å bestille en ny Pro (samt en ny Race). Hvorvidt denne oppgraderingen er verdt dobbel pris er jeg vel litt usikker på…

Legg igjen en kommentar