Hipp, hipp..

..HURRA! Det svært få av oss visste, og for inntil ti minutter siden ingen av oss visste, er at Sagene Sykkel har merkedag i dag! Tenke seg det, en kollektiv fødelsesdag som nesten gikk ubemerket hen. For samtidig som vårt ferskeste medlem TeddyF føyet seg til Sagene Sykkel’s gjeve rytterliste, falt snittalderen med nesten to måneder, og vår gjennomsnittsrytter er med dette født 24. august 1972. Fyller 38 år i dag altså, gratulerer så mye!

For å feire hverandre foreslår administrasjonen at alle spanderer bløtkake og Coca på seg selv etter lunsj i dag, på eget budsjett selvfølgelig. Dobbel dose til de som skal sykle Birken til helgen, mye kan tyde på at smekkfulle fettlagre fort vil kunne komme godt med der.

1 Response

  1. Teddy F sier:

    Føles veldig godt ut å allerede bidra til positive hendelser i Sagene Sykkel. More to come.

Legg igjen en kommentar