Ny medlem av Sagene Sykkel

På oppfordring til nye medlemmer om å si litt om hvorfor valg av sykkelklubb, så ønsker jeg å formiddle hvorfor valget mitt ble Sagene.

Etter 15 år medlemskap i Sagene IL seniorsfotball så var valget meget enkelt for meg siden Sagene er klubben i mitt hjerte. Siden fotball nå kun er på ett «hæppe» nivå og sykkel har blitt min form for trening og konkurranse som for veldig mange andre, så var valget klart når jeg fikk høre at sagene hadde en aktiv sykkel gruppe.

Så for første gang en rytter fra Sagene i år når jeg for andre gang stillte til start på Grenserittet som jeg bare må si ble en diger opptur for meg siden jeg persa med nesten halvtimen fra året før. Som mange har sagt tidligere så er Sagene drakta rett å slett » drit tøff» så valget av klubb ble definitivt etter synet av denne karen som kom i godt driv opp mot mål på festningen denne godværs dagen tidlig i august.

Siden sykkelsesongen for min del går mot slutten, er vel neste sesong den jeg ser frem i mot som medlem av Sagene Sykkel. Liker meg best på ski om vinteren, men skal for første gang aktivt sykle innendørs med spinning gjennom vintern slik at sykkelformen er rimelig bra når våren kommer og ny sesong setter inn.

Håper å få med meg en felles trening nå i høst slik at jeg kan få muligheten å treffe flere som er glad i klubben og som bærer drakta med stolthet.

PT

3 Responses

 1. Teddy F sier:

  Tar stafettpinnen videre Pål (endelig noen jeg kjenner), og gir en kort presentasjon av meg selv.

  Mitt navn er Årstein Skjæveland, 29 år, opprinnelig fra Sandnes, men bodd i Oslo snart 2år.
  Da jeg er ansatt som daglig leder i Sagene Idrettsforening, var valg av sykkelklubb en no-brainer. Har syklet mer eller mindre fast i noen år, men først ifjor at jeg økte mengder på sykkelsetet til over middels. Tidligere var jeg en av disse hyperseriøse fotballkara, men korsbåndsbrudd gjorde brått slutt på drømmen om proffliv i Sandnes Ulf…:-)
  Har enda ikke vært med på fellestrening med Sagene, noe jeg håper å gjøre noe med allerede de kommende ukene. Sagene-drakta er utvilsomt Norges stiligste drakt, og det er med barnlig stolthet jeg ikler meg denne.
  Sykler alltid litt raskere med den på for å ikke gjøre skam på noen…

  Gleder meg til fortsettelsen!

 2. Beretta sier:

  Og her kommer enda en ny mann…

  Simen Boretti er 35 år gammel og født og oppvokst i Oslo Øst, nærmere bestemt Vålerenga.
  Utvandret til Torshov i 1999 og etter to års utlendighet i Tromsø var jeg tilbake der i januar 2008.
  Begynte da på ny arbeidsplass og meldte meg inn i sykkelteamet der for å få et tupp i r…a til å begynne å trene igjen.

  Var i ungdommen (til fyllte 24) aktiv roer, men var sofapotet fram til jeg fant fram sykkelen i fjor sommer.
  Har etterhvert fått såpass fart på sykkelen at jeg ønsket et litt mer aktivt treningsmiljø og begynte da å kikke etter sykkelklubber i Oslo-området.
  Fant snart Sagene Sykkel som med sitt eminente slagord skilte seg ut som en klar favoritt ettersom lokal tilknytning også var et ønske ved valg av klubb.
  Hadde gått å tenkt på å melde meg inn en stund da det viste seg at en nabo i gården (Karl Jacob) allerede var medlem, så da ble det fortgang i innmeldingsplanene og oppmøte på fellestrening.

  Satser på å få luftet Sagenedrakten relativt hyppig neste sesong både på landevei og i skogen, ved rask levering får den sin ilddåp allerede under Oslo Sykkelfestival neste helg

 3. GHL sier:

  Ok, her er det bare å følge opp!

  Henning Lund havnet nettopp på «feil» side av 30 åra og fikk krisa rett i trynet! Bare en ting å gjøre – melde seg inn i Sagene Sykkel! Vokst opp i verdens navle, nærmere bestemt Braskereidfoss. For de som ikke vet hvor det er kan jeg med rimelig sikkerhet si at du neppe er alene om det. Utvandret til Bergen i 2000 og etter 4 år med studier og annen moro havnet jeg i Oslo i 2004. Først et år på Majorstua, så et år på St Hanshaugen før jeg havnet på Sagene i 2006.

  Om det er krisa, leiligheten og tilhørigheten til Sagene, de fete draktene eller min brors varme ord om Sagene Sykkel som fikk meg til å melde meg inn er jeg noe i tvil om, men uansett gleder jeg meg til å komme igang med noen fellestreninger og til å dra på meg drakta igjen 🙂

Legg igjen en kommentar