Forbrukert​est: Verdens hardeste sk​irenn?

På vegne av klubben har jeg nå testet Grenaderen. Myte eller sannhet, er dette verdens hardeste skirenn? På lørdag 19. februar kl 0830 i morgenrøden, kunne ikke kongvinter ha vært mere gjestmild,  minus 8 grader og lettskyet vindstille vær. Bankers smurning, VR 30/ VR 40.Føret var litt trått  og sporene ble litt løse hos oss som havnet i røkla. Mange gode dialoger underveis, og for samtlige virket målet å være det å fullføre, men ut fra de navnene jeg kjente igjen på resultatlista var det gode tider som ble levert av Sagenesmenn. Totalplassering i herreklassen står i parentes.

Junior CFH (6) 4:56, Taunus (X-Sagene) (18) 5:10, Lille-Erik (20) 5:13, BTF (134) 6:14, Broren til Storeskive (254) 6:54, KJ (271) 6:56

Les mere på  Grenaderen.

Stor takk til Grenaderen for et kjempe flott skirenn og super stemning fra start, på alle matstasjonene og til mål. Undertegnede ble kun litt støl i to dager etter rennet. Gevinsten for å ha fullført, er at jeg føler meg lett og fin i kroppen. En effektiv kur for å sparke i gang en vinterdorskkropp. Mitt grunnlag for å gjennomføre var ca 30 mil i forkant, to kveldsøkter i uka. Kan anbefale dette rennet, og ser gjerne flere fra Sagene i sporet mellom Hakadal Verk og Jansløkka skole i Asker neste år 🙂

Konklusjon; Sagene drakta på langtur i Nordmarkmarka funker fint, terningkast 6.

Legg igjen en kommentar