Trening 28 og 30.juni

Dette blir siste fellestreningsuka formannen byr opp til blod, svette og tårer. Lover å komme tilbake sterkere en noensinne 2. august. Innen den tid ser jeg frem til testrapporter om Hallingsokkens nyskrudde sykkel og et ferdig pakket og klart opplegg med busstransport til Grenserittet, helst med plushhenger for min nyervervede sykklene, tenker med skrekk og gru på den behandlingen sykkelen til BB fikk i fjor.

 • Tirsdag 28. juni oppmøte kl 19.00, Brekkekrysset, cowboygrus.
 • Torsdag 30.juni oppmøte kl 1900, Brekkekrysset, intervall grus.
 • [1/7-1/8] hard disiplin på egentrening, kun en is og cola om dagen, vin nytes kun i helgene og øl kun som siderett til måltider i uka 😉

6 Responses

 1. Jeg kommer tirsdag.

 2. EB sier:

  Åpner for langtur racer på søndag! Jeg er med samme hvor langt, og når starten går. Jeg har tilbrakt 7 dager i Strasbourg med en gjeng mosjonister, samtidig som familiebesøk har vært avviklet. Varme på grader og lite vind gjør at det blir ufrivillig mye stillesitting. Så alt i alt, søndag, racer, ja!!!

 3. Beretta sier:

  Skal jeg opprettholde sammenlagtplasseringen i «Stormester av Sagene» trenger jeg grusbanketrening, ergo; Jeg stiller på tirsdag

 4. Formann KJ sier:

  Jeg kommer tirsdag.

 5. Langpilsen sier:

  «… øl kun som siderett til måltider i uka»
  Skal jeg opprettholde alias «Langpilsen» kan jeg ikke underkaste meg begrensninger på ØL-inntaket i sommmerferien!
  Da får det bli mange små måltider. Har hørt at det er den beste dietten.

 6. KJ sier:

  Mitt håp med å legge ut denne formaningen var at noen skulle gå i fella og gi faen i autoritetten som formannen i Sagene har, og havne utpå livets glade veg, ese ut i sommer og være i elendig form til KM grus, tenkte det ville være til min fordel;-)
  God sommer!

  PS. Jeg skal trene i morgen.


  Langpilsen:

  “… øl kun som siderett til måltider i uka”
  Skal jeg opprettholde alias “Langpilsen” kan jeg ikke underkaste meg begrensninger på ØL-inntaket i sommmerferien!
  Da får det bli mange små måltider. Har hørt at det er den beste dietten.

Legg igjen en kommentar