Grenader-løpet 2012

Rapport fra foreningens utsendte: ”Følgende brødre fra ungetalentersavdeling forsvarte den rødestjerna på bunaden til Sagene IF i det tradisjonsrike Grenader-løpet. 9 mil fra Hakadal Verk til  Jansløkka skole i Asker. Og her ble noen oppservert i målområdet lett joggende bort i smug, så ikke sikkert alle fra foreningen ble registrert i resultatrapporten.” Føret igjennom Løvenskiolds skoger rapporteres å ha vært til besvær, mens våre gutter ikke ser ut til å ha latt seg påvirke det granne av forholdene. – 5 grader i morgentimene, + 3 grader i mål og noe regn underveis. Mye tåke og ”whiteout” i bratte nedkjøringer. Forholdene tillot seg god gli både fremover og bakover så sant en ikke hadde smurt på seg kladder. Undertegnede smurte med topping VR 45 fra start og endte opp med VR 65 fra Kleivstua og inn. God gli med LF8.

Stor takk til arrangøren for ferske vafler på Ringkollen 😉

Resultater er oppgitt fra totalen for herrer, bror ”Runner” vant sin aldersklasse.

nr: 6 Runner 4:57:09, 26 Capitano 5:26:28, 109 Storskive 6:12:11, 158 Formann KJ 6:27:10

2 Responses

  1. Formann KJ sier:

    PS. Neste år vurderes det fra sentralthold, innføring av 100 KMp for deltagelse i Grenader’n da dette er god grunnlagstrening for økt nivåhevning i en ellers årlig eldrende medlemsmasse. 50 KMp for Vassan og Birken.

  2. Teddy F sier:

    Bra jobba. Godt noen holder liv i konkurransetilstedeværelsen for Sagene Sykkel i vinterhalvåret.

    Når det er sagt; forslag fra formann leses med en smule ironisk distanse. Poenggivende retningslinjer innunder Stormester-konkurransen, bør på ingen måte besudles av andre alskens fysiske aktiviteter. Hver mann må delta på de ulike KM og erverve sine Stormesterpoeng der.
    Men jeg er klar for å påvirke et eventuelt ordskifte vedrørende forslaget på kommende årsmøte:-)

Legg igjen en kommentar