Topprittet 1132 i Trysil på fredag

Som oppvarming til å være servicemann for Langpilsen i NM i Halden dagen etter slenger jeg med på Topprittet 1132 i Trysil på fredag (starter klokken 18). Går fra Trysil Sentrum og opp til toppen av Trysilfjellet.

Fin oppvarming til Norges bratteste ritt, Solan Gundersens Styrkeprøve i Alvdal (til toppen av Tronfjellet) helgen etter.

1 Response

  1. Ol'School sier:

    Rittet kan anbefales på det varmeste. Trysilfjellet kalles norges svar på Mt Ventoux med rette. Kult fjell, kult sted og kult ritt. Gikk relativt greit i comebacket etter 7 år uten ritt med 3. plass totalt. Hadde beste split time på det strekket som har godt gammeldags betonggrus underlag, så det lover godt for videre ritt. Neste blir Solan Gundersens Styrkeprøve i Alvdal på søndag. Norges bratteste ritt. Over 1100 høydemeter på 11km.

    Resultater Trysil:

    https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0ArhMYI02LkZAdEkwM0pIY09lR21DckJYaWRocG5QVnc&gid=1

Legg igjen en kommentar