Bjørn «Terror» slo til igjen

BTF på trynet for Unni. Foto: DittOslo.noBTF har lagt seg til uvanen med å meie ned forsvarsløse damer, blinde og andre svake grupper straks han ser et kamera. Vi minnes alle NRK-innslaget om svaksynte Knut som syklet Birken, hvor Sagene-syklisten krasjet inn i TV-ruta og hilste de tusen hjem med «satan i helv***». I helga var det Unni fra Kjelsås som fikk unngjelde.  Bjørn «Terror» prøvde å hoppe gjennom en krevende S-sving i Østmarksrunden og tok nær med seg trebarnsmoren i svevet. Lokalavisa var på plass. Les utførlig referat.

3 Responses

 1. Formann KJ sier:

  Dette virker for godt til å være sant. Nøye planlagt med henblikk på hvor i løypa pressen er plasert. Ligner mistenkelig på et nettverk , hvem står bak. Fedre mot trimmende koner og mødre som kriger om egen treningstid?
  Tror dette er en sak flere i tidsklemma i foreningen kan stille seg bak, formannen applauderer 🙂

 2. Beretta sier:

  Langflat etter damene, grisen

 3. M7 sier:

  Dårligst skjulte sjekketriks jeg har sett på lenge

Legg igjen en kommentar