Årets klubbmesterskap – oppdaterte datoer

Mange mener det er årets høydepunkt på to hjul. Det er snart klart for årets klubbmesterskap i Sagene IF Sykkel, som i år er utvidet til en cup med fem ritt.

 • KM rundbane terreng: Langsetløkka tirsdag 28. mai (rittleder: Brede)
 • KM tempo: Hvervenbukta tirsdag 11. juni (rittleder: Tom)
 • KM landevei: Brekke tirsdag 13. august (rittleder: Bård)
 • KM grusbank: Oset tirsdag 27. august (rittleder: Bjørn)
 • KM klatring: Gressbanen onsdag 4. september (rittleder: Årstein)

Tre av fem ritt teller i kampen om den sagnomsuste vandrepokalen som Stormester. Vi er opptatt av at en sann mester skal beherske både landevei og terreng. Derfor vil poengberegningen ta utgangspunkt i:

 1. Beste resultat fra landevei (tempo, landevei, klatring)
 2. Beste resultat fra terreng (rundbane, grus)
 3. Det beste gjenstående resultatet – uansett gren

Vi tror dette vil skape en spennede og åpen kamp hele veien til siste KM! Vi kommer tilbake med flere detaljer som klokkeslett og løpsopplegg.

Hvordan det gikk ifjor, kan du lese her.

10 Responses

 1. Dala sier:

  Kan vi flytte torsdagsrittene til tirsdager? Jeg og sikkert flere har ritt planert 16. juni og 17. august. Mine bein trenger mye hvile før helgritt :).

 2. Teddy F sier:

  Vi har hatt en inngående diskusjon innad i styret rundt klubbmesterskapene, og kommet frem til at de aktuelle dagene er de beste ut i fra flere hensyn.

  Her snakker vi prioriteringer – skal man bli Sagene Sykkel Stormester er man nødt til å sette klubbmesterskapene på lik linje med andre arrangement 🙂

 3. M7 sier:

  Helt enig med Dala. Flytt alle ritt til tirsdager.
  Grusbank kommer også for tett på Birk.

 4. Dala sier:

  Hvilke hensyn gjør torsdager bedre en tirsdager?

 5. Langpilsen sier:

  Onsdag 12 juni og onsdag 14 august er det United Bakeries cup. Hvis flertallet vil flytte KM i hhv Tempo og landevei til tirsdagene før disse rittene bøyer jeg meg for det.

  Når det gjelder grusbankingen mener jeg de siste to årenes oppslutning med all tydelighet viser at alt stemmer for det arrangementet.

 6. Wien sier:

  Jeg stemmer for tirsdag 11.juni og tirsdag 13.august.

 7. M7 sier:

  Enig med Wien. Når det gjelder grusbankingen så har oppslutningen vært overlegen de to siste årene i birkenuken. Tror vel ikke oppslutningen blir spesielt mindre om vi kjører grusbankingen tirsdag 20. august.
  De sterkeste har null problem med restitusjonen siste uken, mens andre oldermenn som meg, eller ev fredagsbirkere trenger litt mer tid mellom syrefestene.

 8. Nordboer sier:

  Vet ikke om det betyr noe – men Pizzorne Challenge nr. 4 for 2013 går samme dag som KM klatring (4. sept.).

 9. BB sier:

  Styret har lyttet til medlemmene, og vi velger å flytte to av KM-ene til tirsdag samme uke (tempo og landevei). Det blir også en justering av poengfordelingen til Stormester. 3 av 5 KM blir tellende. Se mer over!

 10. Wien sier:

  Strålende, Bård!

Legg igjen en kommentar