Resultater Hurdalsjøen Rundt & Vestmarkrittet

Hurdalsjøen Rundt 2013 - JFin - © ConteNegroFlere gode resultater er fanget opp av Rittranking søket vårt. Igjen presenteres de uten all verden omtale. Ut over at Brede tok nok en imponerende klasseseier i Vestmarkrittet. Og at Espen T stakk av med rittets feteste sluttid. I Hurdalssjøen Rundt ble det pall på Jan. Gratulerer til alle!

Føl dere fri til å bidra med utfyllende rittkommentarer, ros, bilder, og annet relevant stoff.

2. juni Hurdalssjøen Rundt
Jonas Strømberg JS M20 Lang 9 1:35:58
Marcus Liebold ConteNegro M20 Lang 25 1:47:21
Jan Finstad JFin M70 Kort 3 1:42:26
1. juni Vestmarkrittet
Magnus Wien Klæboe Wien M30 6 2:10:46
Espen Thorstensen Thorst M30 20 2:22:22
Mattias Peter Dahlberg Dala M35 6 2:06:07
Timothy James Clarsen Big-C M40 10 2:08:53
Bård Idås BB M40 27 2:17:46
Brede Arntzen Langpilsen M45 1 1:59:24
Christian Stabell Eriksen Capitano M45 8 2:17:00

5 Responses

 1. ConteNegro sier:

  Undertegnede hadde en tung dag på jobben på søndag. Etter treningsuhell på tirsdag hadde kroppen tydeligvis ikke kommet seg enda. Det var bånn gass rett fra start og ut Råholt. Løypa er ganske kupert de første kilometerne, og etter en kneik sprakk feltet opp og undertegnede ble sittende i en liten gruppe der ingen ville dra. Måtte så kjøre opp til neste gruppe, som var litt bedre organisert. Vi prøvde oss på en rulle, men det ble egentlig mer rykk og napp. Undertegnede hadde da allerede brukt opp store deler av kreftene – og dette før rittets eneste bakke på ca. 5 km kom. Undertegnede sykla fra gruppa på vei til toppen, men ble henta inn igjen på utforkjøringen. Ville ikke ta noen sjanser – det var store sprekker i asfalten, det var vått og treningsuhellet satt langt inne. På vei tilbake til Råholt ble undertegnede sittende i en gruppe der det var mange slitene ryttere – en av dem var så pass sliten at den kjørte rett i bakhjulet til undertegnede – heldigvis ble det ikke noe kontakt med underlaget denne gangen. Så kom uværet – dvs. pøsregn og dårlig sikt. Undertegnede kom seg i mål på ett eller annet vis – men dette gikk ikke som forventet. Fasit: En knall-og-fall preget ConteNegro hadde dårlige bein og skjønte at det er mye kulere å sykle i Sagene-tog/gruppe, der en kan få hjelp når man sliter.

  MEN: Sagenes Jan Finstad reddet æren på søndag med å komme på pallen! Gratulerer!

 2. Teddy F sier:

  Det må jeg si, Jan Finstad! Kjenner han er min helt – aktiv Sagenerytter i M70-klassen, det skal sykkelforeningen svært stolte av! Jan representerer jo aldersgruppen som var nm-medaljegrossister for Sagene Sykkel- back in the day.

  Har Jan, Sagene-bunad mon tro?

 3. Teddy F sier:

  Og Langpilsen fortsetter sin glitrende formperiode, gratulerer med siger!

 4. Hulken sier:

  Utrolig bra innsats fra hele gjengen, – Kudos til Jan!

 5. Pekern sier:

  Meget bra innsats alle sammen! Langpilsen er i knallform, det er kult! ekstra Kudos til Jan som er tilbake i sort og hvit!

Legg igjen en kommentar