Tilbakeblikk – web’en vår fyller 10 år

Web’en vår fyller 10 år i dag, noe vi i all enkelhet feirer gjennom å republisere vår første post;

13. FEBRUAR 2004

En etterhvert snørik vinter er over oss, og Sagene jobber nå med å styrke stallen foran neste sesong. Dette gjelder både i forhold til dybde og bredde i troppen, og i forhold til utvikling av fysisk kapasitet. Noen har til og med overgått seg selv og deltatt i skirenn. Selv om ikke alle underskrifter er helt på plass, håper ledelsen at 15 ryttere skal ikle seg den stolte hvite og sorte drakten i år. Når denne gjengen blir skikkelig samkjørt er det ikke rent få som kommer til å skjelve i buksene.

Fokus vil for de fleste ligge på de store terrengrittene, men vi håper så mange som mulig vil starte sesongen litt tidligere enn det som var tilfellet i fjor. 5 mann gjennomfører treningsleir i Toscana i påsken, og deretter går det slag i slag frem til det avsluttende NM i Cyclocross i oktober.

Følg med på disse sidene for oppdatering på treningstider, rittrapporter og innsyn i rytternes fysiske og psykiske utvikling.

Posten er trolig forfattet av Kveita, vår legendariske leder gjennom mange år. Kanskje bedre kjent som nettopp Formannen. Men kan også være et bidrag fra NX, den tids kasserer. Det var disse to som i praksis utgjorde ledelsen, og dermed redaksjonen i klubben.

Av de omtalte 2004 signeringene henger forøvrig ni ryttere fortsatt med, i kronologisk rekkefølge; Waggie, TT, Pedern, Ol’ School, Storskive, Hallingsokken, RStoltz, BB og SAN. Fra tiden før der igjen finner vi også superveteranene LC, NX, Pelzen og Bob-Affe på dagens rytterliste. Fra de nevnte bestod Toscana delegasjonen av Kveita, Waggie, TT og Storskive.

Gratulerer med dagen!

3 Responses

  1. Prinsen sier:

    Hipp hipp
    Hurra hurra hurra!!! : )

  2. Kveita sier:

    TrippelXformannen logger seg på i anledning dagen. Jeg benytter anledningen til å hylle den nåværende ledelsen for en vellykket utvikling av klubben og ikke minst websidene. Og det tilsynelatende uten å gå på akkord med grunnleggende verdier om harde intervalløkter, stilige drakter uten glorete reklame og en lugn stil. Herlig. Måtte mannen med de glatteste og bruneste bena vinne årets klubbmesterskap.

Legg igjen en kommentar