KM Landevei 2015

Sagene Sykkel har de siste par årene arrangert i KM Landevei NC-løypa i Maridalen. Det var også planen for denne sesongen, men etter en stor tilvekst av medlemmer siste året ser vi at dette nå ikke lenger er mulig: Vi anser denne løypen for å innebære alt for høy risiko for klubbens medlemmer, men ikke minst, og enda viktigere, for utenforstående som skulle befinne seg i området.

Styret har vært på leting etter alternative traséer i sykkelavstand fra Oslo sentrum, noe som på den ene siden gjør KM’ene våre lett tilgjengelig for samtlige medlemmer, men på den andre siden legger visse begrensninger på valg av trasé. Derfor ender vi opp med samme konklusjon; det er rett og slett for høy risiko å sende ut en gruppe ryttere i rittmodus uten at det er i en setting som formalisert ritt, med tilhørende tillatelser og vakthold. Som et alternativ har vi diskutert om det er mulig å avvikle KM Landevei i et allerede etablert ritt, som et ritt i rittet, med egen pulje for Sagene.

Pt. har vi ikke landet en endelig løsning.

Med andre ord bortfaller den tidligere annonserte datoen 4.august. Ny dato annonseres asap løsning er klar

2 Responses

  1. Beretta sier:

    Kudos og tommel opp til styret for en voksen avgjørelse

  2. ArniLar sier:

    Hva med Øyeren rundt? Går jo bare kort stund etter?

Legg igjen en kommentar