Treningsavgift og helårslisens – og nå MEDLEMSAVGIFT

Da ligger faktura på kr 400,- for treningsavgift til sykkelgruppa klar til Betaling i MinIdrett. Gjøres enten opp med Buypass der (knappen Bekreft og betal), eller i nettbank. Ved sistnevnte er det viktig å oppgi riktig KID nummer så systemet får med seg hvem som har betalt. Og please, betal like gjerne med en gang slå slipper vi alle disse purringene!

Forøvrig er det flere som ikke har oppgitt hvilke grener dere ønsker medlemskapet skal gjelde, dvs Landevei og/eller Terreng. Dette må rettes. Gjøres i MinIdrett under Medlemskap, Sagene IF og deretter Sykkel. Endringen effektueres med Send Søknad.

Medlemsavgift til Sagene IF, samme sum, kommer i egen fakturering senere. OPPDATERT, fakturert 18.04.16.

Begge avgifter skal betales.

Ønskes helårslisens kan dette bestilles direkte fra NCF, men vær oppmerksom på at godkjenning ikke vil bli gjennomført før utestående faktura(er) er betalt.

Skulle man ønske å melde seg ut må dette gjøres under Medlemskap i MinIdrett (se fremgangsmåte nederst her), hvis ikke vil purringene strømme på.

10 Responses

 1. Båtsfjord sier:

  Hei. Nytt medlem.
  Hva er forskjellen på om man krysser av Terreng eller Landevei? Jeg roter allermest rundt utenfor veien og krysset dermed av for Terreng, men funderer på å delta på et landeveisritt i år. Må jeg da ha kryss i begge? Blir det da dobbel treningsavgift?

 2. TT sier:

  Treningsavgiften følger gruppe, altså i dette tilfelle Sykkel. Hvor mange undergrener man velger har ingen økonomisk betydning. Betyr heller ikke noe for hvilke ritt man kan delta i. Pr i dag benyttes dette først og fremst i forhold til rapportering, slik at vi slipper å gjette hva hver enkelt holder på med. Men med veksten vi har opplevd de siste årene, er det ikke umulig at vi med fordel kan ta i bruk dataen til andre ting også, som for eksempel mer målrettet informasjonsdeling.

 3. Goliat sier:

  Dersom man er heldig og har kun kort som utløper i løpet av 2016 får man ikke betalt på Min Side og må velge nettbankløsningen. Kan virke som om noe har gått ganske galt i tidsregningen for den mener at kort med utløpsmåneder i 2016 allerede er utløpt FYI. Lenge leve Min Idrett’s IT-avdeling

 4. TT sier:

  Goliat, du har kanskje meldt dette til minidrett, i håp om at de får løst det?

 5. Professoren sier:

  Eg fekk nettopp gjennomført betaling på Min Side med kort som utløper 12/16 (mm/åå). Så enten har dei fiksa, eller så har dei restarta serveren 😉

 6. Koppis sier:

  09/16 gikk gjennom som fløte på MinIdrett igår iallefall.

 7. Goliat sier:

  Meldte til dem om problemet tidlig i jan. Fikk høre at jeg kunne prøve på nytt/evt prøve med en annen browser enn det første forsøk (Chrome).

 8. Chris sier:

  Kan ikke se å ha mottatt krav om medlemsavgift i «Min idrett» enda. Har de ikke blitt sendt ut enda, eller har det sammenheng med at jeg ikke bestilte lisens før i dag og at den først blit utsendt etter betalingen er registrert for lisensen?

 9. TT sier:

  @Chris, vi (administrasjonen i Sagene IF Sykkel) fakturerer kun Treningsavgift, det er «vår» avgift. Medlemsavgift til Sagene IF sentralt kommer i egen fakturering, og styres derfra. Tidspunkt for den faktureringen er ikke knyttet opp mot lisensbestilling.

 10. TT sier:

  Til info mottok jeg akkurat faktura for Medlemsavgift fra Sagene IF sentralt. Da er sannsynligheten stor for at alle andre også vil motta tilsvarende. Dette er altså en avgift som skal betales i tillegg til Treningsavgiften som Sykkelavdelingen fakturerte tidligere i år. Ref post og kommentarer over.

  Og når vi først er inne på temaet; de 14 som ennå ikke har betalt Treningsavgiften fakturert 6. januar bør gjøre det nå. Finnes i såfall i MinIdrett.no. Side om side med fakturaen for Medlemsavgift.

Legg igjen en kommentar