Klær – åpning nettbutikk og visning/prøvekveld

Med dette varsles at nettbutikken snart vil holde åpent. Her vil man kunne kjøpe alt vi har av sykkel og løpetøy. I den forbindelse vil Trimtex arrangere visning og prøvekveld i Sagene IF’s lokaler, 2. etasje Bjølsenhallenmandag 15. februar kl 16:30-18:30.

Ytterligere info om selve nettbutikken og dens innhold kommer ved åpning. Men vi kan allerede nå si at den vil stenge 29. februar kl 23:59, og at levering blir uke 14. Stay tuned!

1 Response

  1. TT sier:

    NB, flere synes å være av den oppfatning at nettbutikken har åpnet, DET HAR DEN IKKE. Derimot forberedes den til åpning og er full av feil. Med andre ord ikke noe poeng å prøve og logge seg inn ennå, og enda mindre bestille noe.

    Vi vil altså melde i fra når nettbutikken åpner.

Legg igjen en kommentar