Sykkel og løpeklær – nettbutikken er åpen

Årets første runde med nettåpent er nå i gang. Bestillinger kan legges inn frem til og med mandag 29. februar kl 23:59. Levering forventes uke 14. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til sen vår/tidlig sommer*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de seks som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at vi har fått inn Pro draktsett til de største jålebukkene, tighte greier som avslører det meste. Vil svi greit i lommeboka også. Som et foreløpig alternativ til one-piece har vi tatt inn tempodrakt med lommer. Gjentar forstavelsen tempo, ta hensyn til dette i forhold til passform. Til slutt kan vi glede våre damer med at også de nå kan få Elite Race buksene med seler. Ganske så finurlige også, ikke helt av typen herrene trenger.

De observante vil legge merke til at ski klærne denne gang er utelatt. Disse kommer inn igjen når vi holder nettåpent i august, og bestilling blir mer aktuelt.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

 1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet ved en tidligere bestilling. Glemt passord?
 2. Logg inn med klubbens teamkode «sagene2016». Du kan allerede nå se deg om i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;
  • Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil
  • Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)
  • Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header). Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

*Neste gang nettbutikken holder åpent vil bli uke 19-20, med sannsynlig levering uke 25. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

22 Responses

 1. Hei,
  Jeg fant Elite Thermo jakke, men savner buksen. Er den ikke tilgjengelig?
  /Mari

 2. Hoffern sier:

  Herlig! Dette ser bra ut!

 3. TT sier:

  Unisex / dame, kort redegjøring. Generelt for hele vår kolleksjon er at plaggene kommer i unisex modeller, hvor en god del også finnes i barnestørrelser. I tillegg kommer flere og flere av de samme plaggene i egne damemodeller. Disse ber vi fortløpende om at tas inn. Der hvor det mangler egen damemodell i vår nettbutikk, finnes den (etter vår viten) ennå ikke i Trimtex’ teamutvalg.

 4. TT sier:

  @SjokoladeMari, antar det er lang bukse du refererer til, altså «Elite Bi-Elastic Bib Tights» med eller uten pad, men i damemodell. I såfall er dette plagg som faller inn under det jeg skriver i kommentaren rett før denne. De finnes rett og slett ikke i Trimtex’ teamutvalg, kun i unisex modell, og da også i barnestørrelser. I forhold til «Thermo», så er ikke dette den modellen, men mer som Trimtex beskriver det «en lang sykkeltights utviklet for kalde dager på sykkelen».

  Har selv denne buksen med pad, og har brukt den i alt fra 10 pluss til 17 minus (sammen med en ullboxer). Det siste vil jeg dog ikke anbefale, overlevde, men blir da heller ikke så lett kald.

 5. Juanito sier:

  @TT God morgen. Jeg var også på jakt etter Elite Thermo Bib uten pad. Prøvde den på prøvekvelden her om dagen, og den fristet stort

 6. Jeg er på jakt etter Elite Thermo lang bukse, unisex uten pad. Prøvde den på mandag, var digg!

 7. TT sier:

  Vedrørende Thermo bukse lang. Jeg har nå snakket med Trimtex, og dere har helt rett. De hadde feilaktig tatt med en ny modell vi ennå ikke har i kolleksjonen. Thermo buksen er beregnet for vinter, og vi får den inn i god tid før det. I forhold til denne nettrunden er levering først ut i april, altså godt på overtid i forhold til denne vinteren.

  Til info har Thermo buksen etter Trimtex’ beskivelse samme passform som Bi-Elastic buksen, men er foret (fremfor flosset på innsiden), har vind- og vannavvisende front, og store flater med refleksmatriale.

 8. Ok, takk for info @TT

 9. Lundolini sier:

  Ser bra ut, men en ting savner jeg virkelig…. Sykkelcaps!

 10. Sticko sier:

  Enig med forrige taler!

 11. TT sier:

  Da vi sist byttet leverandør av tøy var vårt primære krav at all omsetning skulle gå via én og samme nettbutikk, direkte mellom leverandør og medlemmet. Dette for å lette mengden frivillig arbeid fra de som sitter i administrasjonen. En økonomisk side har det også.

  Deretter så vi på kvalitet, bredde i produktspekteret, og pris (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen). Trimtex kom best ut av dette. Men som det riktig påpekes mangler caps, samme gjelder sokker. Dette da ingen av delene tilbys innenfor nettbutikk rammeverket. Et absolutt krav fra gjeldende administrasjon.

  Forøvrig har medlemstallet mer enn doblet seg siden den gang.

 12. Trommisen sier:

  Heisann! 🙂
  Nylig innmeldt i klubben denne uka. Gleder meg til sesongen setter i gang.

  Hva heter modellen på det obligatoriske draktsettet man kjøper ved innmelding? Så det var ganske mye fint hos Trimtex, men kjedelig å kjøpe samme to ganger.

 13. TT sier:

  @Trommisen, velkommen til klubbs! Det obligatoriske draktsettet består av Elite Shirt og Elite Bib Shorts. I nettbutikken kan man i tillegg kjøpe draktsett i Elite Race, samt Pro utgaver.

 14. Trommisen sier:

  Takk for rask tilbakemelding 🙂 Da blir det hvertfall bestilling av Aerosuit 🙂

 15. Magnito sier:

  Fikk dessverre ikke rukket prøvekveld, så har et par trøyespm:
  Elite race er vel litt mer ettersittende enn vanlig Elite (og Pro enda mer), men om man sammeligner Elite og Elite race med noenlunde fullastede lommer, blir Elite race like «slapp» i formen som vanlig Elite?

 16. TT sier:

  @Magnito, jeg er i utgangspunktet en L/L kar, og har personlig valgt å gå ned til trøyestørrelse M i både Elite og Elite Race. Opplever ikke slappe lommer som et problem. I Pro trøye trenger jeg L. Bukser er L over hele linja. Men som sagt, dette er hva jeg personlig har valgt, ikke nødvendigvis veiledende.

 17. Magnito sier:

  Takker TT! Har egentlig litt lyst å prøve en Pro, men frykter at den blir i overkant…. avslørende! :p

 18. TT sier:

  Husk at nettbutikk stenger i kveld kl 23:59.

 19. Kris sier:

  Når blir neste runde med bestilling av sykkelklær?

 20. TT sier:

  @Kris, neste nettåpent er planlagt uke 19, med levering uke 25. Vi legger ut mer info rett i forkant.

 21. Hoffern sier:

  @tt noe sjans for at disse kommer til uken (13)?

 22. TT sier:

  @Hoffern, det kan jeg ikke tenke meg, Trimtex har hittil levert den uken de har skissert, som oftest onsdagen.

Legg igjen en kommentar