Triathlon sesongen er her…

Med gode tempraturer og økende varme i vannet, kan vi trygt si at triathlon sesongen er her! Sagene Sykkel har noen aktive triathleter, noen med normale ambisjoner og andre med veldig store ambisjoner – sprint, oly, Noresman, IM 70,3, IM 140,6 osv.

Dog er det en ting som har manglet i Sagene Sykkel og det er felles treninger for oss triathleter. Siden vi pt ikke har dratt i gang noe for oss som liker å dra på oss neopren, ligge fremover med hode farlig nært forhjulet og løpe barbeint i raske sko så får vi få «noe» i gang .

Jeg foreslår at vi samles for en svømmetur en morgen og tar det der ifra. Frognerbadet onsdag morgen (8.6) med oppmøte mellom 07-0730.

Si ifra om dere kommer i kommentarfeltet.

4 Responses

 1. Stine sier:

  Jeg kan ikke bli med på svømming denne uken men bra initiativ, blir gjerne med neste uke 🙂

 2. Jan Sverre sier:

  Bra initiativ, passer ikke så bra for meg dog.
  «Mitt» basseng på Domus er stengt hele sommeren for oppussing, så her blir det ikke mye crawl 🙂 Men nå er det øving med neopren som gjelder. Treningstriatlon på Bogstad annenhver torsdag er en fin arena.
  http://www.oslofjordtri.no/treningskonkurranser/

 3. Karoline B sier:

  Bra initiativ. Jeg kommer.

 4. Nils Gunnar sier:

  Glimrende! Hvis det er stemning for det så kan vi tre på oss neopren og teste Sørenga en av disse ukene. I morgen tidlig, se etter banen med sageneflasken og en fyr med rød IM Haugesund svømmecap.

Legg igjen en kommentar