Klær – nettbutikken er STENGT

Da er vi i gang med årets tredje og siste runde med nettåpent. Bestillinger kan legges inn frem til og med søndag 14. august kl 23:59. Levering forventes uke 38. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær til i høst/vinter/tidlig vår*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de seks som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at vi har fått inn Pro draktsett til de største jålebukkene, tighte greier som avslører det meste. Vil svi greit i lommeboka også. Som et foreløpig alternativ til one-piece har vi tatt inn tempodrakt med lommer. Gjentar forstavelsen tempo, ta hensyn til dette i forhold til passform. Ellers har Elite Race buksene for damer fått seler. Ganske så finurlige også, ikke helt av typen herrene trenger.

Nytt ved denne åpningen er de lange thermo buksene (unisex), også disse med refleksbelegg bak.

Triatlon klærne er denne gang utelatt. Dette som følge av at Trimtex fremover kommer til å praktisere krav om minstevolum på disse produktene. Klærne vil fra nå kun bli tilgjengelig ved én av de tre årlige nettåpningene.

Buff har fra tidligere utgått. Og fra nå også Elite Race shorts uten seler (dame). Videre tilbys tempodraktene nå kun i unisex. Alt ut fra hva Trimtex fører.

Vi har ellers valgt å ikke lenger føre skiklær. I motsetning til triatlon er ikke ski en gren i vår klubb. Dessuten forsvarer hverken omsetningstall eller merarbeidet de medfører å beholde de i kolleksjonen. Samme gjelder løpeklær. Her har vi dog beholdt trøyene som en «effekt» under tilbehør.

Når det gjelder selve nettbutikken er den flyttet over til ferskere løsning;

  • Denne krever at både nye og tidligere medlemmer oppretter ny brukerkonto hos Trimtex.
  • Deretter får man tilgang til å handle/se prisene på våre produkter ved å melde inn teamkode «sagsyk16» under Min Trimtex.

Se forøvrig nettbutikkens kundeservice side som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, vi prøver å etablere et mer varig hjelpeforum for utveksling av størrelse/produkterfaringer. Denne type spørsmål/svar legges inn under Klær for fremtidig hjelp til andre. 

Spørsmål kan også rettes til Trimtex.

*Neste åpning av nettbutikken vil bli i februar, med sannsynlig levering i april. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

1 Response

  1. Tom sier:

    Minner om at nettbutikken stenger kl 23:59 i kveld, søndag.

Legg igjen en kommentar