Dette er alle de viktige datoene i Sagene-året

Årshjul

Årshjulet: Dette er datoen du må sette av i år.

 

Da er det snart sesongstart for alle kvinner og menn i sort og hvitt. Dette er datoene du bare må sette av først som sist. Årets KM-datoer er bestemt. Det samme gjelder for årets vakreste sesongavslutning, Sagenens tradisjonelle og sagnomsuste Hjulebord.

 

Den som gjør det best i KM blir Stormester og får lov til å bære den ekstra fete drakta med stjerner på ermet. For være med i kampen å bli  Sagenes Stormester i 2017, må du stille på minst tre ritt. Et av de må enten være landevei eller terreng. CX er bare oppvisningsgren i år og gir ikke tellende resultat i sammendraget.

Kalenderen er som følger:

KALENDER
Dato Øvelse Gren
14. mai KM Landevei Landevei
23. mai KM Rundbane Terreng
15. august KM Tempo Landevei
22. august KM Maraton Terreng
5. september KM Klatring Landevei
1. november Prøve-KM CX Cyclocross
10. september Sagene klatrekonge Landevei
27. januar Bakhjulebord Fristil

Pliktig dugnad

Fra og med i år er det innført dugnadsplikt for medlemmer. Det vil si at du må stille som frivillig på et KM eller på Sagene klatrekongen. Vi sender ut lister om dette rett over påske. Kan du ikke på den datoen du har fått tildelt, er det ditt ansvar å bytte med noen andre i klubben. Vil du derimot velge en dato selv, kan du melde deg på dugnad til et spesifikt arrangment i skjemaet nederst på siden. Blir det mange som melder seg på ett bestemt arrangement, vil vi kunne måtte  fordele frivillig til andre datoer.

 

Fellestrening

Årets første fellestrening blir første tirsdag over påske, 18. april. Da har vi oppmøte ved Brekke-krysset klokken 18.00. Treningene blir i år på tirsdager og torsdager for terreng og landevei. Sagene-sti kjører felles turer i litt grovere terreng hver tirsdag. Disse starter vanligvis fra Langsetløkka. Felles langturer på lørdag og søndag. Det blir lagt ut egne ukesposter for trening hver søndag. Her kan du melde fra hvilke treninger du ønsker å delta på. Husk at i Sagene er det vi som trener oss selv, ingen er ansatt som trenere.

 

Da ønsker vi i Sagene alle medlemmer et riktig godt sykkelår i 2017. Vi sees med hjelmen på.

 

[contact-form subject=’Påmelding dugnad Sagene 2017′][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Jeg ønsker å stille som frivillig på dette arrangementet’ type=’select’ required=’1′ options=’KM Landevei,KM Rundbane,KM Tempo,KM Maraton,KM Klatring,KM CX,Sagene klatrekonge’/][/contact-form]

1 Response

  1. Klara sier:

    Så flott at alle datoane er på plass så tidleg – tommel opp!

Legg igjen en kommentar