Trening uke 19 – Landevei

Vi er inne i konkurranseperiode, og Sagene slo godt fra seg under årets Enebakk Rundt. Gjengen kom inn rett under målet på 2 timer. Andre utøvere i klubben har også vist frem bunaden i konkurranser den siste uka både i store og små ritt. Bra innsats!

Inneværende uke er det KM Landevei, og vi oppfordrer alle til å stille på søndag enten som publikum eller deltaker. Starten går kl 08:00 søndag 14. mai fra Maridalen Velhus. Målgang er ventet ca 09:40.  Søndagens langtur starter således fra Maridalen Velhus etter målgang KM Landevei.

Tirsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Torsdag; Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Søndag; Rolig langtur. Toget går denne gangen fra Maridalen Velhus etter målgang KM Landevei. Anslagsvis vil start være ca 10:15-10:30. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

DS SuperMario

11 Responses

 1. Anders R sier:

  Stiller tirsdag

 2. Martin Oh sier:

  Jeg blir med i morgen.

 3. Ulf Jakob sier:

  Stiller i MD.

 4. Flemming F sier:

  Prøver å rekke MD i dag.

 5. Tormod B sier:

  Tar sikte på å stille på torsdag.

 6. Tormod B sier:

  ^Maridalen

 7. Einar Ø sier:

  henger meg på langrtur søndag.

 8. Martin Paul sier:

  blir med i maridalen i dag. riktignok ikke helt 100% sagene outfit, men sånn 30% ca.

 9. Erlend R sier:

  Stiller på trening i dag

 10. Erik Ha sier:

  Stiller i dag

Legg igjen en kommentar