Trening uke 20

Terreng

Tirsdag 16. mai kl. 17.00 og 19.30 er det  terrengsykkelkurs med Aslak for dere som har fått e-post om dette. Det er oppmøte på Langsetløkka. Alle andre kan kjøre gjennom KM-traséen.

Torsdag 18. mai kl 19.00 er det gjennomgjøring av KM Rundbane-traseen på Langsetløkka.

I helga kan vi avtale en langtur i kommentarfeltet.

Asfalt
Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Torsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Søndag: Rolig langtur. Toget går denne gangen fra Maridalen Velhus etter målgang KM Landevei. Start er kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

 

6 Responses

 1. Martin P. sier:

  jeg er med på Langsletløkka i kveld kl 19. Er det noen som kan løypa som også er der?

 2. Martin Pe sier:

  Er det noe interesse for å avslutte langturen på søndag med å lage stemning langs løypa på Tour of Norway? De skal jo tross alt sykle noen runder opp Ekeberg. Kanskje vi får muligheten til å vise frem trøya på skjermen!

 3. Jeg stiller på løkka til gjennomkjøring i kveld. Men har ikke fullstendig stålkontroll på løypa. Bare sånn ganske (90%ish). Får satse på at det dukker opp noen ringrever

 4. Marius Gi sier:

  Hei igjen, søndagens langtur vil selvsagt gå fra Sagene Kirke og ikke Maridalen Velhus som det står i artikkelen ovenfor.

 5. Erno sier:

  Jeg planlegger å sykle klassisk Sollihøgda – Sylling tur i kveld, klokka 17:30 fra Sagene kirke. Noen interessert? 28-30 km/h Sagene Fart+

 6. Bjørn E sier:

  Jeg rekker ikke langtur på søndag og tenkte å stikke ut i morgen (lørdag) i stedet, 4-6 timers, med start 10-ish. Hyggelig om noen vil bli med! (legg i så fall igjen kommentar her)

Legg igjen en kommentar