Trening uke 15

Våren er her, og velkommen til ny sesong! Tiden er inne for årets første uke med fellestrening for landevei. Det startes opp med “halv” uke, hvor første trening er torsdag, og andre blir langtur søndag. Vi håper så mange som mulig vil møte opp. Det er god mulighet for å møte både nye og gamle ansikter. Treningsopplegget fremover vil tilpasses uke for uke ifht rittplaner etc.

Torsdag; Sykling fra parkeringsplassen i Hvervenbukta. Toget går fra Hverven kl 18:00. Husk at det skal være gøy! Det blir Hverven grunnet dårlige forhold i Maridalen, men vi vil se det an de neste ukene om forholdene bedrer seg + alternativer til Hverven.

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp  i to grupper dersom det blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

19 Responses

 1. Thomas K Thomas K sier:

  Blir med torsdag og søndag.

 2. Martin Or Martin Or sier:

  Blir med kanskje på torsdag, blir i hvert fall med på søndag😊 Hva tenker folk om Hurum rundt? Hvis vi blir mange så deler vi opp i 2 grupper rask/mindre rask

 3. Avatar Wilhelm John sier:

  Blir med torsdag og søndag!

 4. Avatar Erlend R sier:

  Stiller på torsdag.

 5. Blir med på torsdag og sannsynligvis søndag.

 6. Avatar Erno sier:

  Stiller på søndag

 7. Marius Gi Marius Gi sier:

  Jeg stiller høyst sannsynlig i morgen, torsdag.

 8. Avatar Leif Magne sier:

  Jeg stiller i kveld!

 9. Flemming F Flemming F sier:

  Stiller i kveld, torsdag!

 10. Avatar Olav V sier:

  Stiller på søndag

 11. Henning Le Henning Le sier:

  Jeg vil gjerne på tur i morgen. Det blir nevnt hurum-rundt lengere oppe, men jeg ønsker meg heller noe nærmere 100 km i morgen. Om vi drar vestover mot Hurum, kan jeg tenke meg å ta av mot Røyken og sykle via Lierbakken hjem mot Oslo. Om det blir en annen retning ut av byen finner jeg på en tilsvarende plan der. Så kan de som vil være med.

 12. Avatar Bjørn E sier:

  Stiller i morgen, søndag.

 13. 100 km holder lenge her. Henger meg på deg Henning

 14. Erik Ha Erik Ha sier:

  Stiller i morgen

 15. Marius Gi Marius Gi sier:

  Stiller i morgen

 16. Jouko Jouko sier:

  Stiller i morgen

 17. Tormod B Tormod B sier:

  Prøver på å stille i morgen.

 18. Martin Or Martin Or sier:

  Jeg får ikke blitt med i dag søndag

Legg igjen en kommentar