Trening uke 16

En ny uke er i gang, og det er gode muligheter for trening med Sagene IF Sykkel. Sagene stiller lag i årets Enebakk Runt, treningen starter denne uken. Martin blir Roadcaptain på Enebakk rundt, og mer info vil komme straks. Det er fortsatt dårlig asfalt i Maridalen så denne uken blir det Sørkedalen.

Tirsdag; Oppmøtested er i krysset Sørkedalsveien/Ankerveien, dvs ved innkjøringen til Sørkedalen. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy! Vi ser an om det blir to turer i Sørkedalen eller om det blir en tur + en tur opp til Tryvann. Det blir oppmøte samme sted og tid for de som skal kjøre rulletrening til Enebakk Rundt, hvor det blir rulletrening i Sørkedalen.

Torsdag; Oppmøtested er i krysset Sørkedalsveien/Ankerveien, dvs ved innkjøringen til Sørkedalen. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy! Vi ser an om det blir to turer i Sørkedalen eller om det blir en tur + en tur opp til Tryvann. Det blir oppmøte samme sted og tid for de som skal kjøre rulletrening til Enebakk Rundt, hvor det blir rulletrening i Sørkedalen.

 

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp  i to grupper dersom det blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

23 Responses

 1. Avatar Erlend R sier:

  Stiller på rulletreninga i kveld

 2. Avatar Morten Aa sier:

  Jeg blir med på trening i dag.

 3. Stine F Stine F sier:

  Hvis noen bare vil sykle en rolig tur idag så skal noen av jentene sykle fra Circle K Bogstad kl. 18.

 4. Avatar Leif Magne sier:

  jeg stiller i kveld og på torsdag.

 5. Avatar Martin Oh sier:

  Blir med på torsdag.

 6. Avatar Olav V sier:

  Jeg stiller i kveld.

 7. Marius Gi Marius Gi sier:

  jeg stiller i kveld.

 8. Martin Or Martin Or sier:

  Stiller på rulle trening i Sørkedalen i dag! Håper flere er med😊

 9. Erik Ha Erik Ha sier:

  Blir med på rulletrening i dag

 10. Flemming F Flemming F sier:

  Stiller i kveld, Torsdag.

 11. Adrian Adrian sier:

  Stiller i kveld

 12. Martin Or Martin Or sier:

  Tenker meg på tur i morra lørdag i stedet! Mye bedre vær er det meldt også😊 bli med da vel? Oppmøte klokken 10.00 ved Middelalderparken ved vannet der!

 13. Adrian Adrian sier:

  Det blir en tur fra middelalderparken i morgen (lørdag) kl. 10. Ubestemt destinasjon.

 14. Marius Gi Marius Gi sier:

  Jeg blir med lørdagstur.

 15. Avatar Simen Huseby sier:

  Blir med Lørdag!

 16. Jouko Jouko sier:

  Stiller på søndag, Har dessverre ikke mulighet på lørdag.

 17. Avatar Erno sier:

  Stiller på lørdag!

 18. Avatar Erno sier:

  Jeg planlegger å sykle rundt Hurumlandet på søndag. Sagene fart++, en pause på halvveis. Starter kl. 10 fra Sagene Kirke. https://ridewithgps.com/routes/27294963

 19. Jouko Jouko sier:

  Blir med på tur rundt Hurumlandet.

 20. Daniel B Daniel B sier:

  Møter kl10 på Sagene i morra.

 21. Avatar Bjørn E sier:

  Stiller 10:00 i dag.

Legg igjen en kommentar