Trening uke 17

Nok en ny treningsuke er i gang, og det er gode muligheter for trening med Sagene IF Sykkel. Det er siste uke med trening før Enebakk Rundt, og vi oppfordrer alle som tenker å være med på konkurransen om å delta på trening tirsdag og onsdag. Denne uken flytter vi treningen tilbake til Hvervenbukta.

Tirsdag; Oppmøtested er ved parkeringsplassen i Hvervenbukta. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy! Det blir oppmøte samme sted og tid for de som skal kjøre rulletrening til Enebakk Rundt.

Torsdag; Oppmøtested er ved parkeringsplassen i Hvervenbukta. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy! Det blir oppmøte samme sted og tid for de som skal kjøre rulletrening til Enebakk Rundt.

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom det blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Det er selvsagt forståelse for at bekledning blant medlemmer kan være mangelfull i disse første ukene av sesongen. De som venter på draktsett etter innmelding bruker annet tøy enn så lenge. Still opp i det du har og bruk nettbutikken ved neste anledning.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken.

Vel møtt!

21 Responses

 1. Martin Or Martin Or sier:

  Stiller i hverven tirsdag!

 2. Erlend R sier:

  Stiller også på tirsdag

 3. Morten Aa sier:

  Jeg blir med i morgen.

 4. Knut H sier:

  Jeg stiller i Hverven i morgen

 5. Simen Huseby sier:

  Stiller i dag!

 6. Erik Ha Erik Ha sier:

  Stiller på Hverven i dag

 7. Martin Or Martin Or sier:

  Stiller i hverven i dag😊

 8. Stiller i Hverven i dag. 👍

 9. Simen Huseby sier:

  Stiller i hverven i dag.

 10. Helge K Helge K sier:

  Stiller i Hverven i dag.

 11. Erlend R sier:

  Stiller i Hverven i dag

 12. Jouko Jouko sier:

  Prøver å stille på søndag.

 13. Simen Huseby sier:

  Er med på langtur søndag!

 14. Gira på langtur søndag.

 15. Erik Ha Erik Ha sier:

  Blir med på søndag

 16. Leif Magne sier:

  jeg er med på søndag

 17. Erno sier:

  Jeg planlegger å sykle igjen en snabbare tur på søndag. Noen med? Sagene fart++, 15 mil, en pause circa halvveis, starter klocka 10 fra kirken.

 18. Jouko Jouko sier:

  Blir med på Ernos 15 mil.

 19. Blir med på søndag. Trolig ikke 15 mil i ++ fart riktignok.

 20. Erno sier:

  Jeg laget en rute, 13 mil, for i morgen med en ide å teste klatringen i Grønndokka: https://ridewithgps.com/routes/27348639

 21. Simen Huseby sier:

  Stiller ikke(!)

Legg igjen en kommentar