Trening uke 24

En ny helg i sol er gjennomført og vi har hatt store sykkelpresetasjoner hvor bunaden er vist frem. Vi er inne i uken hvor det er nye muligheter for å gjøre fremstøt på Stormester-tittelen. KM rundbane finner sted på Langsetløkka førstkommende tirsdag, og starten går kl 19:00. Anbefaler alle som har mulighet til å ta turen. Det må også nevnes at det allerede neste uke er nye muligheter for å teste seg i KM. Torsdag 21. juni blir det arrangert KM Tempo, og mer info kommer i løpet av uken.

Tirsdag; Oppmøtested er i krysset Sørkedalsveien/Ankerveien ved inngangen til Sørkedalen. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy!

Torsdag; Oppmøtested er i krysset Sørkedalsveien/Ankerveien ved inngangen til Sørkedalen. Toget går fra oppmøtested kl 18:00. Husk at det skal være gøy!

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom det blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Terreng: KM Rundbane tirsdag kl 19:00 på Langsetløkka.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres også til å melde deltakelse i ritt nedenfor.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar