Trening uke 27

Vi er inne i siste treningsuke før sommerferien med sommeravslutning førstkommende torsdag. Fra og med neste uke blir det sommerferie for fellestreninger.

Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går kl 18:30 fra Brekkekrysset. Vi kjører enten t/r Skar + 1 x NC eller 2-3 x NC.

Torsdag: Sommeravslutning (ser mer info her) med tur i Maridalen pluss uoffisiell konkurranse opp Grefsenkollen. Oppmøte Brekkekrysset kl 18:30. Påmeldingsfrist er allerede gått ut, og vi kan ikke garantere plass rundt det bestilte bord på Grefsenkollen for de som ikke er påmeldt. Skulle du dog ikke være påmeldt, men lysten på å være med så anbefales det å stille også får vi se om Grefsenkollen er villig til å endre reservasjonen eller om det blir flere bord.

Søndag; Rolig langtur. Toget går kl 10:00 fra Sagene Kirke. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i to grupper dersom det blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fullt mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres også til å melde deltakelse i ritt nedenfor.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar