Trening uke 37

Forrige uke var en uke full av gode nyheter; tirsdag ble det kåret KM Klatring mester, og gratulerer til Francisa og Carl Fredrik! Og ikke minst gratulerer til alle som deltok, og ekstra gratulasjoner til alle som tok nye PR’er. Torsdag kom nyheten om at vår egen Carl Fredrik Hagen blir proff i Lotto-Soudal fra 1. januar 2019. Samme dag ble det også kjent at Sagene IF Sykkel stiller med en mann i årets sykkel VM. Dersom noen er usikre på hvem – det er samme mann. Gratulerer, og vel fortjent Carl Fredrik!

Asfalt

Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går fra Brekkekrysset kl 18:00. Vi kjører 2xNC løypa.

Torsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går fra Brekkekrysset kl 18:00. Vi kjører 2xNC løypa.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fult mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar