Trening uke 38-39

Sesongen nærmer seg over for de fleste, men det er fortsatt noen gode muligheter for flotte sykkelturer. Vi setter opp treningstidspunkt for de som er lystne på fellestrening. Skriv deg opp nedenfor om du tenker å delta på enten kveldøktene eller fellestur på søndag. OBS! KM CX nærmer seg med stormskritt, og det finner sted søndag 30. september. Mer info kommer snart.

Asfalt

Tirsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går fra Brekkekrysset kl 18:00. Vi kjører 2xNC løypa.

Torsdag: Fartslek i Maridalen. Toget går fra Brekkekrysset kl 18:00. Vi kjører 2xNC løypa.

Søndag: Rolig langtur. Toget går fra Sagene Kirke kl. 10.00. Rute avhenger av vær/vind og ønsket stoppested. Vi deler opp i 2 grupper dersom vi blir mange og det er forskjellige ønsker for snittfart.

Legg igjen kommentar hvis du planlegger å stille på noen av øktene, og følg med i tilfelle endringer. Det er også fult mulig å benytte kommentarfeltet til å ta initiativ/avtale fellestreninger utover de nevnte dager denne uken. Det oppfordres til samkjøring og koordinering til ritt.

Vel møtt!

4 Responses

Legg igjen en kommentar