Status draktbestilling

Leverandør rapporterer progress når det gjelder draktbestillingen. Er vi heldige så er draktene på vårt lager førstkommende fredag, men det kan også fort bli litt inn i neste uke før de er her. Administrasjonen er vel vitende om at Raumerrittet går allerede førstkommende lørdag, og hvis innenfor dens makt, vil selvfølgelig alt bli gjort for at avhenting av drakter er mulig innen det. Så fort vi vet mer, vil det umiddelbart bli kommunisert mer presis informasjon, inklusive tidspunkt og sted for avhenting. Vi vil også være steinharde når det gjelder betaling; ingen utlevering uten forhåndsbetaling. Fra erfaringene og alle purringene rundt betaling av medlemskontingent har kasserer konkludert med at dette blir mest effektivt! Det vil derfor også komme en mail med betalingsinformasjon innen kort tid, slik at de som ønsker det kan forhåndsbetale innen torsdag, og altså forhåpentligvis kunne avhente drakter allerede fredag kveld. Stay tuned!