Bruk av nettsidene

Bruk av nettsidene

Vår ambisjon er å ha en grei og ryddig hjemmeside, i tråd med det vi ellers står for. Innholdet skal være Sagene IF Sykkel relatert. Dette er for eksempel ikke en personlig dagbok hvor man forteller verdenen hvor familieturen gikk i helgen.

Dette får vi til ved at du sørger for at din kommentar legges i relevant post, slik at den kan ses i sammenheng med dennes innhold og tidligere kommentarer. Helt avgjørende for å enkelt finne ut hvem som stiller på hvilke treninger, ritt, etc. Finnes det ikke noe på det du ønsker å kommentere for gjeldende år, oppretter du heller en ny post. Administrator sletter fortløpende kommentarer ute av sammenheng.

I tråd med vedtak om reklamefrie drakter, er det også verdt å nevne at vi har forbud mot markedsføring på våre nettsider.

Innlogging

Ved innmelding oppretter man selv profil på sagenesykkel.com gjennom Facebook. Både det og påfølgende innlogginger gjøres enkelt ved å klikke Facebook ikonet oppe til høyre på siden vår. Alternativt får man opprettet Facebook uavhengig profil og brukernavn av oss. Innlogging skjer deretter ved å klikke Logg inn samme sted.

Ønsker man senere å aktivere Facebook innlogging for sistnevnte profiltype, gjøres også det enkelt ved å klikke nevnte ikon. Merk dog at dette bør gjøres når man allerede er innlogget. I motsatt fall vil avvik mellom profilens e-post, og primær e-post på Facebook, føre til opprettelse av ny profil. Skulle det skje slår vi de snarest sammen, inntil det vil den nye profilen ha begrensent tilgang. Se også info post.

Som innlogget kan man kommentere eksisterende poster, nødvendig i forhold til å avtale trening, ritt, og ikke minst påmelding til klubbmesterskapene. Videre kan man enkelt opprette egne poster for å bidra til aktivitet. Eksempler er initiativ til treninger, ritt, rittreferat, etc. Enkelte poster krever også innlogging for lesetilgang.

Ved utmelding settes din profil inaktiv med begrenset tilgang.

Glemt passord

Klikk her for å sette nytt passord.

Personvernserklæring

https://www.sagenesykkel.com/personvernerklaering/