Status draktbestilling, samt draktlager

Beklageligvis mottok vi ingen drakter før helgen. Ei heller de første dagene denne uken. Dette har resultert i ny mail fra leverandør, og denne gang rapporterer de at fabrikken har sendt varene med UPS Standard og ikke UPS Saver slik de ble bedt om. Strippet for unødvendig informasjon betyr dette at draktene trolig kan avhentes fra vårt lager førstkommende fredag. Mer nøyaktig informasjon om tidspunkt vil bli sendt ut så snart varende er oss i hende. For de som ikke allerede har betalt, og som ønsker å avhente draktene denne fredagen, blir da betalingsfristen torsdag 10. juni. Ingen betaling, ingen drakt! Kontonummer og beløp for forhåndsbestillingen mottok dere på mail forrige uke.

Vi vil også benytte anledningen til å servere følgende gladmelding til dere som har vært uheldige og vært i bakken; fortvil ikke! Administrasjonen har vært forutseende, og brukte det som var av cash i klubbkassa til å bygge draktlager. Naturlig nok er plagg fra lager priset noe høyere enn det de var da man var med på forhåndsbestillingen;

  • Trøye 550,- (M, L, XL)
  • Bukse 650,- (M, L, XL)
  • Knebukse 700,- (M, L, XL)
  • Vindvest 600,- (M, L – stor i størrelsen)
  • Løse armer 300,- (L, XL)

For ordens skyld presiserer vi at disse prisene altså gjelder for plagg UTOVER det man forhåndsbestilte tidligere i år. Ønsker du noe fra lageret tar du kontakt på mail for å sikre at vi har størrelsen inne. Når du mottar bekreftelse forhåndsbetaler du, før vi så avtaler tidspunkt for avhenting.

Til info er det nå også vedtatt at for nye medlemmer blir det obligatorisk å kjøpe en trøye, samt en bukse eller knebukse ved innmelding. Et helt naturlig krav når man skal representere oss i ritt etc. Dette kommer i tillegg til medlemskontingenten til sykkelavdelingen på kroner 200,- pr år, samt kontingent til moderklubben som blir fakturert direkte til hvert medlem senere på året.