Draktene er her

Da har vi gleden av å meddele at draktene er ankommet vårt lager, tre kolli fete tekstiler! En gledelig nyhet til er at over halvparten av de som forhåndsbestilte har betalt, slett ikke verst siden betalinger hittil har vært å anse som forhåndsbetaling mot et litt uvisst ankomsttidspunkt.

Men, siden dette siste ikke lenger er tilfelle, kan alle som har forhåndsbestilt drakter nå anse dato for betalingsfrist som nådd. Kort sagt, betal umiddelbart! Klubben vil snart måtte gjøre opp totalsummen mot leverandør, og har selv ikke i nærheten av nok likviditet til å legge ut for sene betalere.

Når din betaling er registrert vil du bli kontaktet med informasjon om når det er mulig å avhente dine varer. Med respekt for kasserer og lageransvarlig’s tid, vil det forståelig nok bli satt opp noen felles oppsamlingstidspunkt. Betal omgående og du er sikker på at du kommer med på første runde, og dermed har tekstilene i hende innen uken er over. Betal og følg med på mail!