Sølvstufossrittet 2010

Hejsan,

Planen er å dekke Sølvstufossrittet siden det er innenfor mitt definerte «nærområde». Planen var også å stille i den relativt feige sportsklassen, kort løype. Etter å ha blitt fortalt hva som definitivt ikke er en del av Planen så ble det lang løype, NC. En revidert Plan med andre ord.

Noen andre med Planer om tilsvarende? -var også med ifjor, da gikk det ikke i henhold til Plan. Selvantente ca midtveis i løypa og rulla inn på en ikke-Planlagt pit-stop med 8 sting i bonus. Og jeg som hadde Planlagt å dra på badeland etter rittet, den Planen gikk definitivt i vasken.

Løypa inneholder endel endel fine tekniske partier – som jeg håper arrangøren Planlegger å merke «litt» bedre enn ifjor. Ikke lett å Planlegge en smooooth linje når 3 piler ned skiltet står plassert ca 5 cm før det smeller…

Håper å se noen andre med skumle Planer på startstreken. Jeg er han i hvit drakt, selv uten løse armer & ben.

BoB

2 Responses

  1. Kveita sier:

    Lykke til bob! Mange syklister rundt cape town, på bra utstyr.

  2. TT sier:

    Svært underholdene lesning Bob, håper du Planlegger å dekke flere ritt!

Legg igjen en kommentar