Langpilsen gjør som mamma sier

Årets sesong for Langpilsen ble startet og avsluttet med Valdresrittet forrige helg. Den rekordkorte sesongen har sin bakgrunn i at Langpilsen endelig har blitt voksen og fått seg en egen hagelflekk. Det skal sies at det ikke er arbeid med hageflekken som stjeler treningstimer fra sykkelsetet, men huset ved siden av.

Med et tynt treningsgrunnlag og godt sure bein 2 timer før start spurte mamma om ambisjonene for dagen og fikk til svar at de ikke var skyhøye. De gamle er eldst og de kloke ordene den håpefulle fikk med seg på veien var ”Du får sykle så fort du kan da vet du”

Dumdristig påmeldt i eliteklassen gikk det som det måtte gå allerede i den første lille stigningen da feltet forsvant og Langpilsen måtte innse at ”dette er det forteste jeg kan sykle”. Heldigvis var det noen ganske lange terrengpartier i lett terreng (les bortover og nedover) der det forteste Langpilsen kunne sykle var litt fortere enn noen av konkurrentene som syklet fra han i oppoverbakkene.

Valdresrittet er 53 km langt og hadde ca 250 ryttere til start. Traseen er variert og morsom med grusveier, kjerreveier og en god del fjellstier. Dette er et flott ritt med en veldig positiv arrangør som serverer fulle drikkeflasker underveis, varm mat etterpå og bød på en hyggelig stemning i det sommerslappe skianlegget på Vaset. Dusj var det lite av så etter målgang ble det kattevask i elva med smeltevann og dertil temperatur. Litt kult og ganske kaldt.

Reslutatene fra rittet ligger her.

PS. I en kort kommentar sier Langpilsen at han kommer på Birken, men det er i følge han ikke et sykkelritt, men en fest. Og en fest sier man ikke nei takk til!

3 Responses

  1. Kveita sier:

    2 sek bak pallen i oldboysklassen! Hey, ikke dårlig når man jobber deltid pluss i renovasjonsbransjen.

  2. TT sier:

    Grattis Brede… det der minner ikke mye om et gartner resultat… er det rundbane du har laget i hagen?!

  3. Taunus sier:

    Men Brede, du er jo bare 7 minutter bak teten!!!Grattis, dette var bra!

Legg igjen en kommentar