Sølvstufossrittet 2010

LC og undertegnede dekket Østfoldsiden denne helgen. Så ingen gaupe, bare spøkelseskladden og kutter’n. LC så ut til å være i skummelt god form (sammenlignet med meg ivaffal) og dette viste seg å stemme. Da det faktisk er ganske nøyaktig 1 år siden siste ritt og 1 år siden siste tur >2 timer, var målet å ikke bryte , ikke komme sist (gikk såvidt) og ha mye smerte (jadda). Alt ble oppfylt og sånn sett ble det en god dag i Østfolds største myr. Starten gikk greit, men etter 23 minutter kom’n snikende (både LC og syra) og da var det snaue 4 timer hjem.

Dette er neste års NM maraton løype og jeg tenker seriøst på å reise kjerringa. Noen som er med?

Resultater

2 Responses

  1. TT sier:

    Dette hørtes laaangt ut, glad jeg gikk på en kylling! I ren skam straffet jeg meg selv med å simulere økta på rulle samme kveld, men etter 3.5 time ga jeg opp! Men well done til dere gutter!

  2. Kveita sier:

    Jeg leste et sted at «glad i turer i skog og mark» i kontaktannonsesammenheng var et utvetydig signal om at annonsøren satt pris på SM-baserte forlystelser. Og Bob-Affe liker smerte, leser jeg. Historien om de to guttene i skogen får en ekstra dimensjon når en har dette i bakohodet. Uansett – her i Sagene er alle velkomne!

Legg igjen en kommentar