Racerbakhjul kjøpes. Racersykkel vurderes solgt.

Ønsker billig racerbakhjul til bysykkel. Samme hva det veier, bare det er rett. Shimano-boss.

Vurderer også å selge en racer som bare samler støv før den blir stjålet fra boden. Ikke spesielt kul, men dønn stiv, rød og hvit Concorde aluramme fra ca 2003/2004 med 10-delt Campagnolo Record-gruppe og et så og si ubrukt Fulcrum Racing 1 hjulsett fra i fjor (ny pris rundt 6000 kr tror jeg). Knallbra treningssykkel for den som ikke er opptatt av å flashe årets modell. Str 59 omtrent, passer min 186 cm lange kropp heeelt utmerket. Kom med bud, hadde tenkt meg rundt 8000.-

andreas_tveitereid@hotmail.com

1 Response

  1. Karl Jacob sier:

    Børs innlegg. Ønsker å kjøpe en dempergaffel som fremdeles funker til min gamle Gary Fischer vinter/ pub sykkel. Den gamle Rock Shox XC var irret i stykker. Ikke skivebrems.(Vel henger ikke så mye på pub lenger). Krona el skaftet, den delen som sitter opp i ramma og feste til styretemet må være min 17 cm.

Legg igjen en kommentar