Årsmøte avholdt …

… men hvorfor ser Formannen så fornøyd ut?!

Ikke umulig det har med endringen i styret å gjøre. Vi takker den avtroppende formannen for særdeles god innsats, og ønsker samtidig Karl Jacob Tholfsen lykke til som ny formann!

Likeledes går et stort takk til NX for lang og tro tjeneste innen styrets rekker. Vi benytter også anledningen til å ønske vårt nest yngste medlem Elias Basmadjian velkommen inn i styret.

Resten av styret, dvs Ole Kristian Johannesen, Hallingsokken, Langpilsen, BB og TT, ble alle funnet skikket til å kunne fortsette i sine verv. Tipper det også kommer annen info fra årsmøtet etterhvert!

Inntil det minner vi om at ny sesong er i gang, og at medlemskontingent for 2011 må innbetales. Nytt av året er definerte betalingsfrister og «trappetrinn» kontingent. Se detaljer her. Merk dere også det som nevnes der om lisensbestillinger.

3 Responses

 1. Kveita sier:

  Eks-formannen logger inn som formannen for siste gang. Takk for gaver og hyllest, litt ufortjent sett i lys av innsatsn de siste par årene, men men. Jeg legger ut protokollen fra årsmøtet når den er signert!

 2. Teddy F sier:

  Kom dere frem til noe enighet om felletreninger, datoer for klubbmesterskap o.l på årsmøtet?

 3. TT sier:

  Datoer for klubbmesterskap (etc); http://www.sagenesykkel.com/ritt/, mer info kommer etterhvert.

  Og fellestreninger blir det også.. følg med, følg med!

Legg igjen en kommentar