Raumer, Nibberittet & Mjøsa Rundt


Ny helg, nye resultater;

Raumerrittet Plassering Klasse Tid
Carl Fredrik 2 M20 2:44:20
Petter 9 M30 2:52:18
Fredrik 95 M35 3:32:25
Pål 164 M45 4:31:13
Nibberittet Plassering Klasse Tid
Mattias 4 ME 1:13:52
Bjørn Tore 24 M40 1:29:29
Mjøsa Rundt Plassering Klasse Tid
Jonas 9 M20 5:48:02
Sten-Are 48 M30 5:48:02

Neppe et journalistisk høydepunkt denne artikkelen her, men de involverte kan kanskje bringe den opp til terningkast 2. Bør være litt av hvert å rapportere, vil tro Raumer var noe fuktig, Nibberittet bratt, og Mjøsa… noenlunde rund.

2 Responses

 1. BTF sier:

  Som indikert av TT, Nibberittet er bratt; 1500m på 21km. Dala var rapportert i stor form og det var forventet et svært godt resultat, mens BTF var litt mer usikker da dette var årets første konkurranse og lange bakker er nok ikke en spesialitet. I tillegg prøvde Dala seg på psykisk terror kvelden før ved å spørre om hvilken utveksling BTF hadde valgt:»Æhhh, jeg viste det var noe jeg hadde glemt….» svarte BTF. Men etter en febrilsk telleing av tagger på kassetten kom en til at det var 11-26 og at det dermed var mulig å komme opp… til nøds viste det seg.

  Fasiten viste at Dala leverte som forventet, men et skår i gleden var nok at høvdingen i Trønes familien fra Ottadalen sneik seg foran. Det er ventet at en revansjesugen Dala skal hevne seg i diverese ritt utover sommeren og høsten. BTF var også fornøyd med å komme inn under 1:30 som var det store målet for dagen. Erfaringen tilsier kompakt krank og 11-27 til neste år. Det er veldig bratt på de siste 2-3km som i tillegg blir kjørt på grus.

  Men alt i alt er dette et morsomt ritt som for den som liker å tråkke på over terskel i overkant av en time. Neste år bør det være flere deltakere fra Sagene.

 2. Freddy sier:

  Nibberittet høres heftig ut. Skal vurderes til neste år.

  Raumerrittet var ikke så bratt, men desto våtere.
  Heldigvis regnet det ikke noe særlig under selve rittet, men stipartiene var et gjørmehav, og på grusen lå man alltid i en fin dusj fra hjulet foran.

  Jeg har min styrke på sti og nedover, og det var gøy å sykle forbi de som slepte hestene sine gjennom muddersuppa. Suste ned gruvelia, og var foran de fleste i feltet mitt, men så var moroa slutt for min del.

  Måtte slippe tog etter tog som kom bakfra på grusen, og to siste mil på asfalt var ingen lykke. Jeg er ikke rask nok på grus, og var overseedet i pulje 2.

  Men et veldig bra arrangement! Deilig lapskaus og kald cola i mål. Baggasjeoppbevaring, spyling av sykkel, alt på stell. Og så en iskald dusj (ikke så deilig), og så de siste to milene hjem til Dælenenga i øsregn.

  Fikk testet at min splitter nye sagenetrøye faktisk kan bli hvit igjen, selv om det ser aldri så mørkt ut. (Takk til Vanish.)

Legg igjen en kommentar