Idyll og cowboy i Sandefjol

Lille-Anders, Morten Aa, BB og tidligere Sagene-stjerne Espen Aune (nå Stovnerkamm! Hæ?! 🙂 avrundet sommerferien og spisset grusklassikerformen i Sandefjord lørdag. Strålende sommervær i Vestfold-idyll med start ved Hjertnes. I skogen skjulte det seg krevende tempovekslinger mellom lynraske veier og lunefulle sølestier.

Lille-Anders med full kontroll på sin nye storhjulte Scott
Lille-Anders med full kontroll på sin nye storhjulte Scott

BB kjørte 53k-løypa og satt med tetgruppa til mål og ble nr 4 totalt og vant klasse M40  – forøvrig etter spurtoppgjør med en smårabiat Halden-cowboy som ble rapport (!) for å ha presset en i gruppa mot gjerdet og slått i styret til en annen.

Sterke formsignaler fra våre tre Sagene-venner i 80k-løypa. Taunus ble nr 12 totalt etter trøbbel med bakhjulet, og nr 3 i klasse M40. Morten ble nr 18 og Lille-Anders 35. Oppløftende før Grense, Vasa og Birk. Rapporter følger.

Morten Aa med masser av overskudd

Morten Aa med masser av overskudd

Resultater: Sandefjordrittet

PS! Sandefjord sykkelklubb årets grådigste? 850 kroner i etteranmeldingsavgift for et mellomstort ritt?? Og ungene måtte ut med 50 kroner for å bruke hoppeslottet i målområdet…?

Morten Aa fortsatt med masser av overskudd

Morten Aa fortsatt med masser av overskudd

6 Responses

 1. Takk for fin rapport Bård, og gratulerere med klasseseier! For min del var dette for mye stein og røtter og det ble mye knot og rot. Et par udramatiske fall, men ingen problem med utstyret. Tar med meg en god følelse fra der hvor det var asfalt og grus inn mot cykelvasan og birken.

 2. Kveita sier:

  Det så varmt ut. Så varmt ut at Morten vurderer å ta pelzen?

 3. Langpilsen sier:

  «Det så varmt ut. Så varmt ut at Morten vurderer å ta pelzen?»
  Never change a winning team!

  Noterer meg at Morten var såpass klartenkt før start at han også kjørte med en ekstera flaske på lomma i varmen.

 4. MAAA sier:

  Noterer meg «pluss» for flasken og «minus» for pels 🙂 Jeg står foreløpig oppført i startpulje 30 til lørdag, etter litt sen påmelding. Jeg er usikker på signalene glattbarberte legger sender i dette feltet..

 5. TT sier:

  … og der var initialene MAAA historie, vi ønsker Pelzen velkommen.

 6. TT sier:

  Fra rittranking søket ser det ut til at Lasse deltok også.. ?!

Legg igjen en kommentar