Sykkel stjålet på Bjølsen

Sykkelen jeg bruker til transport i det daglige ble stjålet i natt (natt til mandag). Den har ikke allverdens verdi salgsmessig, men jeg er veldig avhengi av den i det daglige, og den har en del utstyr som jeg har brukt en del penger på. Jeg anser den egentlig som tapt, men håper at hvis mange nok har den i bakhodet, så kanskje den vil dukke opp. Det er en blå Merida (fire år gammel, men god som ny) med ramme og gaffel som på bildet, med V-bremser, bagasjebrett, kombi-pedaler, bar-ends med integrert bakspeil, svart sete med hvitt felt bak, smale 26×1.75 dekk med refleksstripe, og hele drivverket ble byttet for 4 måneder siden. I tillegg brukte jeg noen timer i går til å vaske den, og montere nye magnetiske nav-lykter, så den så nok ekstra atraktiv ut med skinnende kjede og kranser, og dette gjør det ekstra surt at den forsvant nå. Jeg antar at den blir å finne til salgs et eller annet sted veldig snart. Den er registert hos Falken, men regner med at oblatet er fjernet innen nå.

Hvis noen ser en sykkel som ligner dette ute på veien, i et stativ, i en innkjørsel, på nettet e.l., ønsker jeg veldig gjerne å høre om det (telefon)

Legg igjen en kommentar