Førstehjelp

Bakhjulet på min gamle Scott Scale 40 begynner å synge på siste verset og er redd det snart kommer til amputasjon. Siden hjul i stor grad kommer i par og 26″ så smått begynner å bli avleggs, lurte jeg på om det er noen som har et slikt type bakhjul for shimano 9-delt liggende å slenge i overskuddslageret sitt. I så fall er jeg interessert i å kjøpe/låne. Helst for 6-bolts bremseskive, men kan alltids skaffe adapter dersom hjulet har centre lock.

2 Responses

  1. TT sier:

    Jeg har et hjulsett jeg lenge har tenkt å legge ut for salg. Var godsettet mitt på 26″. NoTubes (og DT eiker såvidt jeg husker). Og Tunes nav, skinnende metalic red, herlig lyd. Sitter en XT 11-32 9-delt kassett på (mod’et 12-32), og Formula 180mm (hvis jeg husker riktig) 6-bolt skiver. Racing Ralph dekk, tror ikke de er punga.

    Siden salget ikke gjør seg selv så kan du få det billig! Som det står selvsagt. Kom og hent det, test at alt funker, og så forteller du meg hva du syns det er verdt. Vi blir garantert enig 🙂

  2. Magnito sier:

    Glimrende Tom, takk for handelen! 🙂

Legg igjen en kommentar