Bytte / salg av klær

Hei,

Bommet litt på størrelse på siste levering fra Trimtex (bestilte L trøyer men skulle hatt M). Har en langermet trøye og en jakke med avtagbare sleeves i Large som jeg derfor gjerne bytter eller selger. Klærne er ubrukte. Har også en kort trøye i L som jeg har brukt et par ganger som også kan kvitte meg med.

6 Responses

 1. Moonlit sier:

  Jeg tar gjerne over den vanlige korte L-trøya di, XL viste seg å være litt for generøst! Kommer du på Hverven ikveld?

 2. HappyFeet sier:

  Supert, yes det gjør jeg så tar den med dit!

 3. BB sier:

  Er jakka med avtakbare litt tykkere enn langermet trøye?

 4. HappyFeet sier:

  Yep den er det og også vann / vind tett om jeg husker rett! Elite LZR Lightshell RS-Jacket, Unisex L 1.050,00

 5. BB sier:

  tester gjerne den jakka, happy

Legg igjen en kommentar