Bursdagssykling søndag 14/9

Bursdagsbarnet uten skjegg

De fleste feirer ikke akkurat å bli et år eldre når de er kommet i min alder, men etter fjorårets meget vellykkede feiring på sykkelen inviterer jeg likevell til repetisjon. Som i fjor møtes vi på Brekke, men for de med fotografisk hukommelse er oppmøtetiden flyttet 1 time. Planen er å kjøre 2 runder i KM-løypa hvor bursdagsgaven må være å hjelpe Atleten til å sette en god tid på 1. runde for så på 2. runde og jakte egne rekorder eller «restituere» til rekordforsøk på Grefsenkollen etterpå. I fjor fikk så og si alle PR opp Grefsenkollen og lommeboka mi fikk blø.

Oppmøte: Brekke kl. 11
Løype: 2X KM-Landevei og sprinten til Grefsenkollen fra Lachmannsvei.
Kodeks: Sort bukse og hvit skjorte
Meny: Kaffe og bolle
Vær:

Jeg har invitert noen utenforstående som et ledd i å få de inn i klubben. Så ønsker du å vise en kamerat Sagene Sykkel er dette arrangementet åpent for alle.

Og ja det er lov å melde seg på med værforbehold. 😉

9 Responses

 1. Jørsa sier:

  Morsomt. Dette må jeg få til.

 2. FroKol sier:

  Denne har jeg ventet på! Ritt søndag dessverre.

 3. TT sier:

  Stiller naturligvis – forutsatt opphold, grei temp, gjerne sol, medvind, samt sterk hare – husker fjorårets suksess som om det var i går.

 4. Wiggo sier:

  Ai ai «kaptein» klar for bolle patrulje.

 5. Havregampen sier:

  Skal i 2*70 års dag senere på dagen så da må dette være et perfekt vorspiel…

 6. Atleten sier:


  TT:

  Stiller naturligvis – forutsatt opphold, grei temp, gjerne sol, medvind, samt sterk hare – husker fjorårets suksess som om det var i går.

  Været har jeg selvfølgelig kontroll på: http://www.yr.no/sted/Norge/Oslo/Oslo/Grefsenkollen/time_for_time.html

  Formen til haren derimot er noe mer usikker, men å slå årsbeste på 6:21 bør være mulig.

 7. BB sier:

  Bollerace til GK er en glimrende bursdagstradisjon, Atle! Satser på at dagens sesongavslutning i Stomperudrittet gir eksplosive bein i morgen.

 8. TT sier:

  Takk til Atleten for nok et supert bursdagsarrangement! Selv om pers ikke overraskende uteble, var kaffe og croissant i så hyggelig selskap mer enn god nok grunn til å henge med i det sinnsykt fine været 🙂

  Men hva skjedde med Havregampen – tok han noensinne igjen Bjørn Hamre – at vi ikke så noe mer til han tyder på at det kanskje tok litt tid?!

Legg igjen en kommentar