Sterk innsats fra Sagenes gutter i Tømte Grand Prix 2010!

Etter fjorårets gigantomani med over 50 deltakere og reklamebannere i startområdet var Årets TGP tilbake i mer inkognito modus slik vi liker det. Starten gikk kl 1800 presis i nydelig sommervær, traseen var den samme med unntak av at det tekniske partiet til Sandemosen-veien nå er planert i tofils-bredde. SugarFree tok førsteplassen med god margin, men det er lov å spørre seg om resultatlisten hadde sett lik ut dersom de antatt sterkeste konkurrentene ikke hadde slitt med opptil flere punkteringer.

Fin innsats av Sagene med hele 9 ryttere til start, Mathias presterte sterkt med en flott 2. plass. Foss senior valgte dessverre å punktere på vei ned til Snippen og fullførte ikke. Famileoppgjøret ble derfor aldri spennende og Stein Arne plasserte seg fint mellom BB/Anders på 7. og 8. og baktroppen med KJ, Ilya, Patrick (punktering) og Hallingsokken. Sistnevnte var åpenbart snurt for at han måtte kjøre alene fra Tømte og inn etter å ha blitt passert av KJ/Ilya i toppen av Tømte-stigningene. Åpent for kommentarer, kjør debatt!

Sagene sykkel takker Sportsidiot for et vellykket arrangement nok en gang og ser frem til TNC 15. juni.

Gripende video, godbiten kommer på ca 5:46.

7 Responses

 1. BTF sier:

  Bra innsats av Sagene, men hvor ble det av den forente bakergutten som stilte på start?

 2. dala sier:

  @Hallingsocken: feil Ole Christian. Tror Fagerli hade slagit mig även med tre punkteringar… 🙂
  Se http://www.treningsmagasinet.no/wip4/video.epl?cat=12972&id=237258

 3. Hehe, takk skarru ha – da er resultatlisten oppdatert. SEr jeg har litt å trene på når det gjelder dekkskift. Foss-guten kunne jo LETT ha vært med i teten hadde han vært litt kjappere i fingra 🙂

 4. St.Patrick sier:

  Ser noe overraskende at også jeg er SAGENEGUTT. Det kan jeg leve med, men innregistrering hos forbundet tilsier at jeg må sykle i BOC-drakta. Det kan jeg også leve med fordi jeg er jo BULL-AMBASSADØR.

  Bra jobba av gutta.

  Lite hull kan ødelegge mye.

 5. BB sier:

  Strålende arrangement. Bakeren ble nummer 4 med en punktering.

 6. Karl Jacob sier:

  Ser jeg fikk kred for min flyingstart med 75 meter tillegg ved start, og rykket forbi Ilya på lista 😉 godt det finnes retferd i verden for oss med altid dårlig tid 🙂

 7. ilya sier:

  Jeg kan bare konstatere at jeg rykket ned en plass :s
  Har du du smurt målvakta, KJ? Uansett, takk for tauinga i starten – det tok litt tid før jeg fikk pedaltramperne i gang.

  Ikke minst takk til initiativtager til TGP og en liten takk til værgudene, som endelig har bestemt seg for å gi oss sommer.

Legg igjen en kommentar