KM Tempo 2010

Da er det duket for årets klubbmesterskap i tempo. Øvelsen finner sted i morgen onsdag 16. juni, med første start kl 19:00 i Hvervenbukta. Traseen er 20 km, i praksis ingen høydemeter, og vending halvveis. Det blir selvfølgelig individuell start, og 30 sekunders startsintervall.

Man trenger absolutt ikke temposykkel for å delta, de aller færreste har dette, men racer er helt klart å foretrekke fremfor mtb! Uansett hva du stiller med vil dette bli kommentert i annonseringen av resultatene etter rittet, slik at alle resultatpåvirkelige sider blir belyst. Så kan vi jo i etterkant få en livlig analyse og debatt her på nett på hvordan listene egentlig burde sett ut.

Vi tester de nye web rutinene, meld deg på ved å legge igjen kommentar under. Alternativt melder du deg på ved å svare på mailen du skal ha mottatt. Startlisten blir fjorårets resultatliste snudd på hodet, de som ikke deltok i fjor blir plassert inn ved skjønn. Dere kan jo prøve å påvirke dette ved å selv anta sluttid i tilbakemeldingen.

Som dere ser ble det hele en hyggelig affære i fjor, så ingen grunn til å ikke melde seg på;

10 Responses

 1. Rune sier:

  stiller, og forventer å starte først 🙂 testkjøring i forrige uke gikk minuttet saktere en fjorårets KM.

 2. TT sier:

  Jeg stiller, nå også med nyinnkjøpt Sagene tempodress, og en kg eller to mer enn i fjor!

 3. BTF sier:

  Litt usikker på tempo på onsdag og TNC på torsdag.

 4. Kom for sent til start, men klarte en etter mitt syn decent snittfart i fjor med 35 km/t på Toms fjærlette Vulcain. Ikke noe rokk å bruke i år, Le Monde’n står fortsatt uten hjul pga sommel og slendrian. Blir TNC på torsdag i stedet, gitt… 😐

 5. Kveita sier:

  DNS. Dessverre. Måtte mannen med det beste utstyret vinne.

 6. Karl Jacob sier:

  Pass fra her.
  Krasj med andre i familiens treningsplaner ;-(
  Lykke til, er for en revansj tempo tidlig i august?

 7. Mattias sier:

  Stiller

 8. Anders sier:

  I år har jeg invistert i full temporigg. Har kjørt testritt i løypa hver uke siden april med noen Frøy ryttere. Ligger faktisk godt foran tiden til TT fra i fjor. Gleder meg!
  LA
  ( håper dette blir lest før og ikke etter rittet:) )

 9. Belgisk sier:

  Resultater?

 10. TT sier:

  Kommer resultat artikkel i løpet av formiddagen. Må bare få saumfart noe gammel sammenligningsdata først.

Legg igjen en kommentar