Historisk poengkalas i TNC

Torsdagens 87 km drøye grusbanking over 2500 høydemeter endte i poengkalas for Sagenes stolte representanter. Guttene i de fete draktene overlot jaget på sammenlagtseier til Alexander Kjær og Bikkja som stilte på cyclocross-rigger (vant alle spurter og soleklar vinner), men satset alt på de innlagte ni spurtene. Hvilken taktisk triumf. Ilya sjokkåpnet med sterke klatrepoeng til Tømte i sin TNC-debut.

Taktikkmøte. Hallingsokken (t.v.), Lille-Anders og Ilya koordinerer GPS-er før Sandungen.

Etter knepent spurttap på Tømte, slo BTF knallhardt tilbake og sikret seg sine første historiske TNC-poeng ved Ørfiske på seks starter.

Tilfreds Sagene-gutt. BTF sikret seg historiske TNC-poeng til Ørfiske.

BB klinket til i Sagene-spurten og klarte 6. plass. Deretter gikk det slag i slag, og ingen hadde vel helt oversikten etter hvert, men råsterke Lille-Anders tok poeng både til Kikut og Tryvann.

Sterk! Lille-Anders var sterk på slutten og kjørte inn TNC-poeng i de tyngste bakkene, dagen etter at han ble nummer 2 i Tempo-KM..

Sterkest moral viste likevel Sokken og Ilya som fullførte i tussmørket, etter at tåka hadde lagt sitt klamme grep over tårnet og kakene til Kattekvinnen var spist opp. Komplette (?) resultater på sportsidiot.com

Podiet. A Kjær suveren i alle spurter og klar vinner. Bikkja nummer to. Katta delte rundhåndet ut varme gaver fra Craft.

1 Response

  1. ilya sier:

    Det var vel beina mine som ble mest sjokkert. Det var moro å ta noen poeng =) men det måtte skje tidlig!

    Transportetappene mellom de innlagte spurtene var drepende for en fersking som meg, så alt jeg kunne gjøre videre var å klamre meg fast bakerst i feltet.

    En STOR takk til Hallingsokken, som hjalp meg å fikse ødelagt kjede i bakkene opp til Finnerudhytta. Takk til folket på Kikutstua som hadde lagt ut litt vafler og boller til slitne nisser. Takk til dyrene i skogen (hare, rev og rådyr) som heiet på oss.

Legg igjen en kommentar