CSE cuiser inn til seier i Markatråkket

Forrige helg ble det arrangert ritt i samme trase som Lars Ragnar Manengen hentet hjem sin NM tittel i og CSE viste atter en gang at det fyres med diesel og ikke strikkmotor.

Forholdene var i nærheten av det teoretisk verst tenkelige med ca 7 grader og stabilt pissregn hele dagen som sørget for en seriøst tung maratontrase. Redaksjonen hadde på forhånd grunn til å tro at dette favoriserte vår mann da han i følge rapportene var den eneste i startpuljen sin som før start smilte og gledet seg til å komme i gang i fjorårets Birkenebeinerritt. Og han skuffet ikke.

CSE fortalte etter rittet at han tok det rolig i starten da han antok at dette ble et langt ritt der de ivrigste ganske sikkert ville kjøre seg tomme. Det viste seg som et klokt løpsopplegg da han ca en time før målgang plukket de siste utbryterene og etterhvert kunne defilere i ensom majestet til seier i M40 med over 2 minutters margin til andre mann. CSEs sluttid var på 3:54 som forteller det meste om en lang og våt dag på sykkelen.

Resultater

Legg igjen en kommentar