Langpilsen, et prakteksempel

Håper alle følger Langpilsen’s eksempel og legger ut tilsvarende rapporter fra deres rittopplevelser. Ihvertfall at én deltaker fra hvert ritt tar kollektivt ansvar og legger ut noe. Skal det bli noe liv her på sidene må vi alle bidra! Trenger ikke være langt, og trenger heller ikke være ultrakomisk skrevet. Vi er alle bare interesserte i å høre hvordan det går med våre klubbkamerater. Lages rapporten med et bilde eller to fra opplevelsen er dette selvfølgelig for bonus å regne.

Har du systemvegringer, så send i det minste en relativt ferdig rapport på mail til undertegnede, så skal jeg få lagt ut noe. Men vær snill å da skrive noe som er mer eller mindre copy/paste. Vanskelig å spinne på noe man ikke har vært med å oppleve selv. Samme gjelder med bilde(r) hvis det finnes, sendes i samme mail.

2 Responses

  1. Taunus sier:

    Kanskje TT kan kopiere kommentarer til egnet sted.

    Red adm; rittrapport klippet bort og lagt inn i egen artikkel

  2. TT sier:

    Done Taunus, dvs Langpilsen kopierte til artikkel, og jeg klippet Sandefjordrittet rapporten bort fra kommentaren din, takk til begge, to prakteksemplarer nå!

Legg igjen en kommentar