Nøkken neste!

Det umulige har skjedd, redaksjonen har lyktes i å få et pre-race intervju med Storskive-Odd! Fulle av selvtillit regner vi med at vi følger opp med selveste nøkken i morgen. Får vi endelig klarhet i hvilket instrument skapningen foretrekker, fele eller harpe?!

I et gambling lignende forsøk på å finne den sagnomsuste mannen, la undertegnede ut på tur sent i går kveld. Ukonvensjonelle veier ble valgt da det er allment kjent hvor lyssky SO er. Men med lite hell. Tiden rant fort ut, og slukøret ble Ring 4 inntatt. Og der, mitt i alle treningsrunders mor, rett før akselerasjonen ned Fortjernsbakken tiltok, dukket selveste Storskive opp! Med seg hadde han sin gode følgesvenn Stein. Naturlig nok hadde begge blikket godt festet ned i veien, og tråkket rett forbi. Men etter noen nyhetshungrige journalisttilrop kapitulerte de, og snart var intervjuet i gang.

Ikke overraskende var Stein lettest å få i tale av de to. Mens svetten silte under den klamme og gjennomsiktige regnjakken, penslet han raskt intervjuet over til temaet å perse. Det var ingen tvil om at formen var testet på vei opp bakkene, og at han visste hva han snakket om. Mye tyder derfor på at den erfarne birkebeineren er i rute.

Med Storskive ble snakket ullent som alltid. Ingenting konkret, bare halve setninger; «har ikke fått trent så mye», «noen uker har jeg ikke trent i det hele tatt», «har begynt å jobbe igjen», «ble mye ski i vinter», «løypa passer meg bra», etc, etc. Ingenting å spinne videre på altså. Men også der konkluderes det med at alt er akkurat der det skal være uken før Birkebeinerrittet.

Som bildet tydelig viser var ikke objektene særlig fornøyde eller engasjerte der intervjuet fant sted langt ut i skumringen. Dette ble ytterligere bekreftet av iveren etter å komme videre.

1 Response

  1. TT sier:

    Skandale, stavefeil, forfatteren bør skamme seg! Godt det bare var blåspurven som var oppe og så det!

Legg igjen en kommentar